Szerintetek bunkóság megkérni a vendégeket érkezéskor, hogy takarítsák le a cipőjüket?
Ha táncoltok,akkor biztos kosz lesz. Ha még esztek is,akkor különösen. Én még azt is cikinek tartom,hogy csak az erkélyen dohányozhatnak a vendégek. Lehet a konyhában vagy az előszobában is. Utána ki lehet szellőztetni. Nem a házigazda kényelme fontos,hanem a vendégeké.
Igaz,hogy manapság ezzel nem sokat törődnek.
Ilyen sz@r időben vagy ha havazik lucskos időben bent fog leolvadni a hó.
mindenképpen levetetném velük.
Tudod (és őszintén kérlek, hidd el: nem bántni akarlak!) el nem mennék hozzátok, ha hajtanának se!:-) Szép és jó szeretni a tisztaságot, de nem jár együtt azzal, hogy kínos és feszengő légkört kelljen teremtenünk, ha meghívunk egy társaságot. Aki eljön, nyilván a legjobb cipőjében-ruhájában tiszteleg nálatok. Így is van rendjén. Nem három centi sártól cupogó cipőben készülünk összejövetelre - különösen táncra. Az meg, hogy amíg odaérünk, beporosodik a cipőtalpunk? - hát..légpárna tényleg nincsen senki alatt, bár - milyen könnyen járnánk! Van, akinek a tyúkszeme se fájna!:-)
Szerintem ne csinálj belőle ilyen gondot. Nyiss ajtót barátsággal, tessékeld be a vendégeidet..érezzétek magatokat a legjobban egymással - buli után meg táncolhat egyet a felmosórongy. Nem?
Mi télen ha vendégségbe megyünk, egyértelmű, hogy a nedves ronggyal letörölgetjük a cipőnket, már csak azért is, mert a manapság elterjedt laminált padlókat tönkreteszi a víz.
De ha nincs sár, latyak, akkor szerintem felesleges ezen stresszelned, miután hazamentek, úgyis ki kell takarítanod, akkor meg nem mindegy, hogy csak a leesett morzsákat porszívózod fel vagy a cipőkről lekerült port is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!