Szerintetek bunkóság megkérni a vendégeket érkezéskor, hogy takarítsák le a cipőjüket?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy kiraknék eldobható nedves törlőrongyokat (vastagabb típus), és megkérném a vendégeket, hogy azzal töröljék le a cipőjük talpát. Tudom, kicsit szokatlan megoldás... Ti mit szólnátok egy ilyen kéréshez? Az a helyzet, hogy egyrészt nagyon hideg nálunk a padló, másrészt dohányozni csak az erkélyen lehet, harmadrészt pedig általában táncolni is szoktunk és végül, de nem utolsó sorban többnyire mindenki szépen felöltözve szokott érkezni, úgy, hogy az öltözék része a cipő... Szóval nem szeretném levetetni a cipőket, de tisztaságot szeretnék:)2011. nov. 14. 16:54
11/12 anonim válasza:
És ha csak egy vizes felmosórongyot terítenél le,hogy azt használják lábtörlőnek?Egyébként nem gáz ha megkéred őket,töröljék le a cipőküket,a te házad a te szabályaid.
12/12 anonim válasza:
Szerintem ne komplikáld túl: amikor meghívod őket, akkor szólj, hogy hozzanak "váltócipőt" tök normális dolog, hogy ősszel-télen nem a kinti sáros bakancsban járkáljanak a lakásodban, plusz a tánchoz is kényelmesebb egy csinos balerina vagy körömcipő. Aki viszont ezt elmulasztja, attól már joggal kérheted, hogy akkor legalább törölje le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!