Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bunkóság lenne megkérni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkóság lenne megkérni a barátnőmet hogy hordjon magassarkút?

Figyelt kérdés

Ő kisebb nálam majdnem egy fejjel. Csak ritka alkalmakkor vesz magassarkút, és tök jó h olyankor már egymagas velem :) meg hát elég dögös is sztem... :D

Csak hát, ő rohangál egész nap és olyankor nem akar hordani. De azt figyeltem meg, hogy amikor randizunk, vagy ilyesmi, szóval nem kell rohangálni, akkor se nagyon vesz.

Szerintetek finoman célozzak rá v megsértődne egy lány emiatt?

Nem akarom h miattam szétcsessze a bokáját meg az önérzetét se akarom bántani h alacsony v ilyesmi, csak olyan ajánlásként :)

2012. jún. 3. 22:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
minden lány szereti a szép cipőket. vegyél neki egy szebb darabot ;)
2012. jún. 3. 22:33
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát pl úgy mondd neki ,hogy olyan jól áll neked a magassarkú.Kár,hogy olyan ritkán hordasz ... :( sztem ezért nem haragudna meg :D
2012. jún. 3. 22:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is jelezd felé, hogy szívesen vennéd, ha gyakrabban felvenne magassarkút. Nem mindig, csak ha modjuk elmentek együtt enni, vagy ilyesmi.

Ezzel még segítesz is neki, hiszen mindenki szeret a pasija kedvében járni.

L24

2012. jún. 3. 22:37
 4/8 anonim ***** válasza:
48%

Nem bunkósság az ilyen kérés csak bántó lehet a lány szemében.

A kérésed esetleg jelzés feléje, hogy nem fogadod el olyannak amilyen.

Legközelebb mit kérsz tőle ami nem tetszik neked?

Ökörköri

2012. jún. 3. 23:56
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha finoman utalsz rá, hogy szerinted igen csinos volna úgy, nagyon jól állna neki, akkor lehet esélyed, lehet, felvesz majd párszor olyasmit.

Egyébként tőle függ, ha nem szereti, nem fogja törni magát (és a lábát sem). Rajta áll. De ha van magassarkúja, lehet, előveszi. Nem tudom.

Mondd el, hogy nagyon tuti benne, randin, valami alkalomkor megpróbálná-e, mert izgalmas bla-bla.

2012. jún. 4. 03:39
 6/8 anonim ***** válasza:
59%

# 4/5

Nem szívesen lennék a párod. Veled olyan még nem történt, hogy próbáltad a párod kívánságát, valami neki tetsző dolgot kitalálni? Akár szexi fehérneműt ölteni, akár főzni nagy sütni neki valami finomat.

Vagy hagyjuk el ezt is és mondjuk azt, h "én ilyen mamabugyiban flangálós vagyok és kész, ha nem tetszik el lehet menni" vagy "lusta dög bagyok, aki max a mirelitpizzával birkózik meg, azt ne várd, h még főzzel is neked". Pedig lehet, hogy a valójában ilyenek lennénk, magunknak nem főzőcskélnénk vagy öltenénk csipkebugyit.

Ugyanígy, ha a pasimnak tetszik a magassarkú, akkor ha alkalom adódik rá, miért ne vehetném fel 1-2× a magassarkút, ha ilyen normális terepen megyünk? Ez még nem önmagad feladása.

24L

2012. jún. 4. 10:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Az.
2012. jún. 4. 11:21
 8/8 anonim ***** válasza:
75%
A magassarku egeszsegtelen, hosszutavon egy csomo mozgasszervi betegseget okoz. Senki kedveert nem hordanam, es nem is kernek erre senkit, ha van esze a csajodnak, akkor o se fog.
2012. jún. 21. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!