Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lányok, ti mit gondoltok...

Lányok, ti mit gondoltok arról, ha egy fiú néha sír?

Figyelt kérdés
Nem rendszeresen, vagy ilyesmi, de ha valami nagy baj történik, vagy ha meghatódik, ilyesmi.
2012. máj. 11. 14:31
1 2
 11/13 anonim válasza:
fiú vagyok, és én elég sokszor szoktam sírni. persze van rá nyomós okom, de csak akkor ha egyedül vagyok és ha max a családom van itthon.
2012. máj. 12. 09:22
 12/13 anonim ***** válasza:
Attól is függ miért. Néhány esetben egészen kiábrándító tud lenni.
2012. máj. 12. 13:31
 13/13 anonim válasza:
bocsi,hogy már több,mint két éve válaszolok,de akkor már én is leírom a véleményem.szerintem ha semmiségért sír egy fiú,mint például:elesett a biciklivel,rossz jegyet kapott (előző válaszoló) akkor nagyon gáz tud lenni.ha meghatódik,akkor se nagyon,mert az is cikifaktor szerintem...ha komolyabb lelki gondjai vannak például a családja miatt,esetleg depressziós okok miatt,akkor megértem őket és a lehető legjobban segítek.amúgy ha a pasimról lenne szó,akkor az nagyon,de nagyon cuki lenne,meg tudnám vigasztalni :3 ez nem azt jelenti,hogy nem szabad sírniuk,hanem azt,hogy legyen rá értelmes okuk :)
2014. jún. 25. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!