Lányok, ti mit gondoltok arról, ha egy fiú néha sír?
Figyelt kérdés
Nem rendszeresen, vagy ilyesmi, de ha valami nagy baj történik, vagy ha meghatódik, ilyesmi.2012. máj. 11. 14:31
11/13 anonim válasza:
fiú vagyok, és én elég sokszor szoktam sírni. persze van rá nyomós okom, de csak akkor ha egyedül vagyok és ha max a családom van itthon.
12/13 anonim válasza:
Attól is függ miért. Néhány esetben egészen kiábrándító tud lenni.
13/13 anonim válasza:
bocsi,hogy már több,mint két éve válaszolok,de akkor már én is leírom a véleményem.szerintem ha semmiségért sír egy fiú,mint például:elesett a biciklivel,rossz jegyet kapott (előző válaszoló) akkor nagyon gáz tud lenni.ha meghatódik,akkor se nagyon,mert az is cikifaktor szerintem...ha komolyabb lelki gondjai vannak például a családja miatt,esetleg depressziós okok miatt,akkor megértem őket és a lehető legjobban segítek.amúgy ha a pasimról lenne szó,akkor az nagyon,de nagyon cuki lenne,meg tudnám vigasztalni :3 ez nem azt jelenti,hogy nem szabad sírniuk,hanem azt,hogy legyen rá értelmes okuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!