Lányok, ti mit gondoltok arról, ha egy fiú néha sír?
Figyelt kérdés
Nem rendszeresen, vagy ilyesmi, de ha valami nagy baj történik, vagy ha meghatódik, ilyesmi.2012. máj. 11. 14:31
2/13 anonim válasza:
Akkor van baj, ha sosem sír, vagy legalábbis nem ismeri el.
3/13 anonim válasza:
az nagyon aranyos én pont az ilyen cuki fiúkat szeretem:)
Ráadásul akkor meg is lehet vigasztalni:)
4/13 anonim válasza:
Szerintem ez normális, egyáltalán nem szégyen ha egy fiú sír, nem értem hogy sokan miért így gondolják.
5/13 anonim válasza:
olyan édes ha sír egy fiú:) cukii:))
6/13 anonim válasza:
Szerintem attól függ mi miatt sír... mondjuk apróságok miatt, hogy rossz jegyet kap, meg ilyenek az elég ciki, de depresszióból, és hasonló szívfájdalmakból természetes, azt nem könnyű visszafojtani.
7/13 anonim válasza:
Nem vagyok lány, de szerintem emberi.
8/13 anonim válasza:
Szerintem nem az a bátor fiú,aki sosem sír,hanem pont az bátor, aki ki meri fejezni az érzéseit.Nincs evvel semmi gond,sőt teljesen normális!:)
10/13 A kérdező kommentje:
tegnap 16:09
Ja, fiúk is nyugodtan válaszolhatnak.
Érdekelnek még vélemények, kíváncsi vagyok, hátha jön olyan is, aki másképp gondolja. Én amúgy egyetértek veletek, szerintem sem ciki, és amit a bátorságról írt az egyik válaszoló, az is igaz. Amúgy nem konkrét eset miatt kérdeztem, csak eszembe jutott. :)
2012. máj. 12. 09:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!