Lányok! Ti mit gondoltok erről az esetről?
Figyelt kérdés
ott kezdődött az egész történet hogy már elsős korom óta nagyon jóban voltam egy lánnyal. másfél évvel ezelőttig semmi problémánk nem volt egymással de én rájöttem hogy többet érzek iránta mint barátság. tudtam hogy ő nem érez ugyan úgy ezért megkértem hogy inkább hagyjuk egymást mert én nem tudok barátként a közelében lenni. ezen eléggé kiakadt és többször is visszahallottam hogy ha meghallja a nevemet már rájön a sírás meg hogy én milyen fontos voltam neki stb... azóta nem is beszéltünk egymással ha összefutottunk az utcán akkor is csak köszöntünk. szombat este az egyik haverom házibulit szervezett ahova elég sok embert meghívott köztük őt is. a csaj elég részeg volt (állítólag azért mert válnak a szülei is nagyon kivan bukva mostanában) és oda jött hozzám és minden hülyeséget összehordott. elkezdett velem ordibálni hogy én milyen egy szemét voltam vele hogy magára hagytam és leszartam a fejét. aztán tök hirtelen lesmárolt és otthagyott a francba. utána próbáltam megkeresni de a barátnői hazavitték mert totál kész volt. azóta nem beszéltem vele és nem igazán tudom hogy mit kéne csinálnom. igazából kíváncsi lennék pár 14-17 éves lány véleményére hogy ők mit gondolnak erről nő fejjel és ők mit várnának ilyen helyzetben.2012. jan. 17. 20:25
1/4 anonim válasza:
14-17 éves lányok nő fejjel? Ezt magad sem gondolhattad komolyan. :D
2/4 anonim válasza:
Bár már nem vagyok tinilány, de kb. azt várnám egy ilyen eset után a fiútól, hogy a régi barátságunkra való tekintettel ne mondjon el mindenféle ringyónak a közös ismerőseinknek, de ebben csak magamban reménykednék, amúgy nem lennének elvárásaim, hiszen akár ezt is megérdemelném, azok után, ha így viselkedtem volna.
Amúgy te ne csinálj semmit szerintem, illetve ha úgy érzed megsértett, (én így érezném), akkor írjál neki, hogy egy bocsánatkérést megérdemelsz azok után, ahogy viselkedett.
3/4 anonim válasza:
én mindig azt mondom hogy az emberek részegen a legőszintébbek... :)
szerintem a csaj érez irántad valamit,ha nem is szerelmet de szentem több vagy neki mint barát
bár ezt akkor mondhatnám biztosra ha ismerném az ílletőt
4/4 anonim válasza:
Szerintem is többet érez irántad, mint barátság! Ha a mostani helyzetetekből indulsz ki, akkor nem veszíthetsz semmit azzal, ha rákérdezel a lánynál, hogy mit érez irántad!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!