Lányok! Mit gondoltok, ha egy férfit láttok meghatódni?
Nagyon kevés olyan dolog van az életben, amin meg tudok hatódni, de ettől függetlenül foglalkoztat a kérdés, hogy a nők mit gondolnak akkor, ha látnak egy férfit meghatódni? Férfiatlannak tartjátok?
31F
Én nem tartom férfiatlannak. Én is meghatódom ha látom pl. a párom meghatódni :))
Szerintem ez olyan aranyos, szép dolog.
Nem tudom miért gondolják azt, hogy csak az férfias ha valaki nem tudja kimutatni az érzelmeit. Túlzottan meg van határozva a férfiaknak mit lehet és mit nem, ha valaki kicsit is más már támadják. Miért ne hatódhatna meg bárki legyen az férfi vagy nő ha olyan dolog történik vele? Hát istenem, az emberek meghatódnak!
:)
Én szivesen látnám a párom meghatódni,mert néha úgy érzem,hogy annyira bent tud tartani mindenféle érzést,hogy néha inkább érzéketlennek gondolom-pedig nem így van.
Egyáltalán nem férfiatlan.
az a férfiatlan, számomra,aki mindig minden terhét egy nőre rakja(ha néha ,az nem gond)minden megoldást az anyjától vagy a párjától vár,vagy aki azt hangoztatja,hogy nem piszkolja be a kezét semmilyen úgymond férfimunkával,mert van elég pénze,hogy megfizessen mindenre egy embert,vagy az aki azt hiszi ha hangosabban ordít mint egy nő,akkor már igaza is van,vagy aki rendszeresen bántalmaz egy nőt(egy pofon belefér,mert azért a nők is tudnak nagyon ostobák lenni,de persze nem rendszeresen)vagy aki soha nem tud kiállni a saját vagy a családja igazáért,vagy aki magára hagy egy nőt terhesen vagy beteg gyerekkel,hogy a könnyebb életet válassza.
szóval semmi férfiatlan nincs abban,ha egy férfi elsírja magát,mert oka van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!