Lenne rá igény?
Jó estét!
A karácsonyra való tekintettel bennem is megszólalt a lekiismeret, szóval úgy döntöttem 1-2 hétvégét kihagyok lerészegedés nélkül, és a pénzt (ösztöndij) arra forditanám hogy olyan embereknek adjam akik rászorulnak, ha esetleg ismertek egy ilyet és Budapest környékén lakik, segitene összehozni vele? Alapitványoknak nem szivesen adom, mert kitudja hova kerül a pénzt, meg milliós műtétekhez mit ér az a pár ezer forint.. éppen ezért ha neked vagy egy ismerősödnek szüksége van rá, kérlek irjátok ide vagy privátba hogy miért, nem szeretném ha rossz kezekbe kerülne, természetesen a személyes találkozó is erősitené a hitem.
21/F
Nem a hitelről beszélek, hanem a devizahitelről. Természetes, hogy valaki hitelt vesz fel, mert lakást akar, de akinek van józan esze, az ki tudja következtetni, hogy a devizahitelből nem fog jó származni. Téptem én is a pofámat ismerősöknek, de persze én voltam a hülye. Tessék..
Szóval a sima hitelről én nem mondok semmit, ez a világ legtermészetesebb dolga, hogy valaki otthont szeretne, normálisabb dolog is, mint albérletet fizetni, de azért gondolkozni is kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!