Lenne rá igény?
Jó estét!
A karácsonyra való tekintettel bennem is megszólalt a lekiismeret, szóval úgy döntöttem 1-2 hétvégét kihagyok lerészegedés nélkül, és a pénzt (ösztöndij) arra forditanám hogy olyan embereknek adjam akik rászorulnak, ha esetleg ismertek egy ilyet és Budapest környékén lakik, segitene összehozni vele? Alapitványoknak nem szivesen adom, mert kitudja hova kerül a pénzt, meg milliós műtétekhez mit ér az a pár ezer forint.. éppen ezért ha neked vagy egy ismerősödnek szüksége van rá, kérlek irjátok ide vagy privátba hogy miért, nem szeretném ha rossz kezekbe kerülne, természetesen a személyes találkozó is erősitené a hitem.
21/F
AZ állatmenhely valóban jó ötlet, mivel kedvelem az állatokat,erre még nem is gondoltam.. :) Azt hiszem ez jó megoldás lesz, köszönöm.
És kellemes ünnepeket!
Mondtad, hogy alapítványoknak nem szívesen adnád, de én javaslom neked a Futrinka utcát. Ők foglalkoznak vizslamentéssel is, én nekik szoktam adakozni egy minimális összeget. Tudom, hogy jó helyre kerül a pénz, külön blogjuk is van arról, hogy mikor melyik állat kezelésére fordítják a pénzt, és tételesen fel is van valahol tüntetve, hogy mire megy. (oltás, műtétek, bolhaírtás, stb...)
Szóval itt tényleg jó helyre megy.
Egy csak egy tipp, dönts legjobb belátásod szerint. :)
A szegény család meg tud dolgozni a pénzért, a szegény állatoknak meg az emberek kezében van a teljes sorsa.
Azért adtam ezt az ötletet, mert egyből az jutott eszembe, hogy sajnos a mai világban ha nem ismered az illetőt, csak így netről szeded össze, hát jó esély van rá hogy nem a legmegfelelőbb helyre kerül.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!