Vacillálok, hogy beszéljek-e a barátommal. Kb. 3 naponta talizunk (tehát 2 nap külön), és ezalatt az idő alatt nem mutat nagy hajlandóságot a kommunikációra. Régen írt ímélt, most már ez elmaradt. Biztos úgy van vele, hogy úgyis 2 nap, és talizunk. De nekem jól esne, ha néha felhívna, én van, hogy hívom, és akkor tök jól eldumálunk. Amúgy bizton állítom, hogy szeret, az összes lehetséges módon kimutatja, de nagyon nem a szavak embere. Szóljak neki, vagy hagyjam?
2011. jún. 27. 07:49
1/10 anonim válasza:
Mi is igy kezdtuk,3naponta taliztunk,soha nem hivtuk egymast max ha valami nagy dolog tortent akkor sms.Egyikunk sem szeret telefonalni,inkabb szemelyesen dumaltunk vegulis csak 2napig nem lattuk egymast az elejen.
ha neked igenyed van ra szolj neki,csak ha olyan mint mi akkor dumalas helyett kinos csend lessz a telefonban.
2011. jún. 27. 07:55
2/10 A kérdező kommentje:
Hát nem nagyon tud mit mondani a telóba, de én meg szófosásos egyén vagyok:D Valóban van, hogy olyan kínos csönd van. Akkor ez a 2 nap nem számít olyan soknak? Azért azt hiszem, csak meg fogom őt kérdezni erről, legalább tudjam, hogy miért van.
2011. jún. 27. 07:57
3/10 anonim válasza:
Ha biztos vagy benne hogy szeret, akkor szerintem fogadd el így. Ha nem az erőssége a beszélgetés, hiba lenne erőltetni mert attól csak rosszul érzi magát. Viszont ha nagyon zavar akkor meg is kérheted hogy időnként írjon.
2011. jún. 27. 07:57
4/10 anonim válasza:
Miért csak 3 naponta találkoztok? Ő akarja így, vagy valami más okból? Ha ő akarja így, akkor én nem lennék annyira biztos a szerelmében...(bocs)
2011. jún. 27. 08:01
5/10 A kérdező kommentje:
A munkája és a sulim miatt találkozunk ilyen gyakorisággal, így tudjuk összeegyeztetni. Már többször mondta, hogy jó lenne, ha gyakrabban tudnánk talizni, én is így vagyok vele, de nincs rá lehetőségünk. (Nem egy városban élünk.)
2011. jún. 27. 08:04
6/10 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan mond el neki, hogy ez a 2 nap alatt is jól esne h küldene egy sms-t. Mert te ezt igényed. Ha szeret akkor megérti, és 1-1 sms nem halt még bele senki!
Egy másik téma: mindenki akkor találkozik a párjával amikor tud! Azért nem kellene leírni egy kapcsolatot, mert keveset találkoznak a párok! Nagyon utálom ezt!
2011. jún. 27. 08:22
7/10 anonim válasza:
Háát,nem is tudom...Igazából szerintem ha két ember tényleg egy pár,akkor szeretne minnél többet tudni a másikról,minden nap beszélni vele,mi történt aznap,hogy vagy,stb. Legalább egy sms szinten vagy emailen,de valami kommunikáció. Én semmiképpen nem tartanám normálisnak. Persze,lehet mondani,hogy nem kell függni egymástól,de a kettő nagyon messze van egymástól. Nyaranta általában 3-4 naponta tudunk találkozni a barátommal,de nem telik el úgy nap,hogy napközben is,és még este is ne beszélnénk egymással.És sokak vannak így. Persze attól is függ,mennyi ideje vagytok együtt
2011. jún. 27. 08:24
8/10 anonim válasza:
Ez a probléma nálunk is fennállt. A barátnőm nehezményezte (elég szókimondó) hogy : Héló, engem nem érdekel, hogy mi van vele?
Én se vagyok az telefonálós üzengetős fazon. de mivel neki fontos, erőt vettem magamon és néha küldök neki egy sms-t. Mi (férfiak) nem gondoljuk, hogy ez annyira fontos lehet, ez nem feltétlen a szeretethiányát jelenti.1xűen nem vagyunk egyformák.
De nyugodtan megemlítheted neki,hogy ez fontos neked, ha szeret akkor baj nem lesz belőle.
de lehet hogy csak idő kell neki, hogy magában letisztázza, mennyire is szeret.
2011. jún. 27. 08:36
9/10 A kérdező kommentje:
Áhh végre egy férfi kommentje is:) Tudom, hogy nagyon szeret, minden kis jel erre utal. Örülök, hogy a pasiknál akkor nem kell ezt annyira véresen komolyan venni. Na ma azért beszélek vele, azt hiszem, legalább tudjon a problémáról.
2011. jún. 27. 08:45
10/10 anonim válasza:
Mindenképp emlitsd meg neki,hamár nem látjátok 1mást,legalább hallhatjátok 1más hangját ,mégha arra az 1 percre is,ennyi erőt sztem bárki vehet magán
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!