Sok családi házat látok ami átlagos kinézetű. Szerinted nincs pénz újítani, vagy nincs rá igény? Melyik a gyakoribb szerinted?
Nincs pénz újítani.
Szerintem a legtöbb ember szeret(ne) szép, komfortos házban lakni. Sajnos nincs mindenkinek annyi pénze, amiből ezt elérhetné.
Bcsi tuólsó, de azthittem itt mindenki olyan buta kérdést tesz fel amilyet csak akar!!!!!!!Amúgy sok buta kérdés van itt. Szerintem van értelme!engem érdekel az emberek vélemyénye e téren!!!!!
sok olyat ismerek akinek lenne pénze mégis viskóban él!
Ésha szerinted e kérsé értelmetlen akkor ne írj ide és kész!!!Ne is olvasd végig a kérdést. A válasz is értelmetlen mert nem a kérdésre válaszoltál!
Nem veszekedni akarok, csak ne piszkálj!nem érdekel hogy neked ez értelmetlen kérdés vagy nem!a kutyát nem érdekli mit gondolsz!
Mégis veszekedsz.:) És érdekel, különben nem tennéd.
Ha nem olvasom el a kérdést honnan jönnék rá, hogy értelmetlen?
Amiért az:
Ha valaki nem újítja fel az "átlagos" házát, a következőkből eredhet:
1. Nincs rá pénze. - Mint tudjuk igen gyakori jelenség.
2. Más dolgok fontosabbak a számára, amire szintén pénzt kell költeni, ezeket tehát előtérbe kell helyeznie.
3. Megfelel neki ez az "átlagos" otthon.
Ennyi. Logikus. Ergo mi a kérdés?
Attól pedig, ha KisMiska a parlamentben szarabbul fog élni és Ő sem teheti meg, én még nem leszek gazdag. De attól se, ha más anyagi körülményeivel foglalkozom a sajátom helyett, csak mert Ő jobban él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!