Hogy telik egy átlagos hetetek a pároddal? (akik együtt élnek)
Mi egy éve élünk együtt. a 7köznapok szinte egyformák :D
A reggeleket szeretem, együtt kávézunk az ágyban, beszélgetünk :D
aztán kaja csomagolás, rohanás a munkába. Délután én érek előbb haza, főzés, mosás, rendrakás, hazaér ő is, eszünk, beszélgetünk, ő még leül dolgozni, én olvasok, közben beszélünk, aztán alvás...a 7köznap kb ennyi :D
péntek este általában beülünk valahova egy bambira, szombaton délelőtt a városban csavargunk, nézelődünk, reggelizünk, kávézunk valahol. Délután lustálkodunk, mozizunk, este barátokkal találkozunk. Vasárnap a szülőket látogatjuk meg, vagy kirándulunk...Ennyi :D kicsit szürkének tűnnek a 7köznapok, de ez az élet rendje, én nem unom :D
Átlagban este 6 körül érünk haza, onnantól együtt vagyunk. Ha focizik,akkor kb. 8-tól! Én ilyenkor takarítgatok!
Minden este együtt vacsorázunk (vagy főzök, vagy rendelünk valamit). Erre ügyelünk. Ilyenkor beszéljük át a napot, és hogy mit kell még megvennünk születendő babánknak!:)
Utána közös tv bámulás, beszélgetés, szex,alvás. Így unalmasnak tűnik, de valahogy mégsem az.
Bár az igazsághoz hozzátartozik,hogy eléggé sűrű társasági életet élünk,tehát nincs olyan hét,hogy legalább egyszer ne jönne hozzánk valaki, vagy ne mennénk valahova.
Mi egyébként szeretünk ketten lenni. Még,akkor is ha nem csinálunk semmit. Tegnap pl. mókolt valamit a kertben és megkért,hogy üljek ki addig a teraszra. Én olvastam, sokat nem beszéltünk,mégis jó volt,hogy ott a másik a közelben!
Mi együtt is dolgozunk.
Reggel ébresztő,összebújunk (reggel a legjobb),elkészülődünk,irány dolgozni,egy irodában is dolgozunk,ebéd közös.Fél5kor meló vége.
Vagyí megyünk haza,vagy még bevásárolni,otthon főzőcske,beszélgetünk,elvagyunk.
De heti 2-3 alkalommal beülünk valahová vagy elmegyünk valahová munka után.
Hétvégén 4-ből 3x megyünk valamerre,tenni kell egy kapcsolatért...és otthon film előtt poshadva nem lehet (szoktunk csak lenni és semmitcsinálni,de ez max 10%-a a szabadidőnek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!