Lenne rá igény?
Jó estét!
A karácsonyra való tekintettel bennem is megszólalt a lekiismeret, szóval úgy döntöttem 1-2 hétvégét kihagyok lerészegedés nélkül, és a pénzt (ösztöndij) arra forditanám hogy olyan embereknek adjam akik rászorulnak, ha esetleg ismertek egy ilyet és Budapest környékén lakik, segitene összehozni vele? Alapitványoknak nem szivesen adom, mert kitudja hova kerül a pénzt, meg milliós műtétekhez mit ér az a pár ezer forint.. éppen ezért ha neked vagy egy ismerősödnek szüksége van rá, kérlek irjátok ide vagy privátba hogy miért, nem szeretném ha rossz kezekbe kerülne, természetesen a személyes találkozó is erősitené a hitem.
21/F
Én is az állatmenhelynek adnám.
Igazából kár, hogy budapesti vagy, felénk is van egy kutyamenhely. :)
Én egy rohadt fillért sem adok szegény családoknak. Régebben, ameddig erre az oldalra nem jártam, addig adtam volna, de mostmár nem. Olvasom ezt a rengeteg rosszindulatú mocskot, amit elvileg ők írnak, hát én ezek után nem vagyok hajlandó segíteni. Felének az a baja, hogy továbbtanultál, a másik felének, hogy nem éhezel.
Egyébként nagyon kedves tőled, hogy szereted az állatokat, jó lelked van, és ez rengeteget jelent. :)
Jajj nem az ilyen anyázós válaszokra gondolok, de például sosem felejtem el, amikor mindennek lehordtak egy 17 éves lányt pár éve karácsonykor, amiért napi 2000 Ft a zsebpénze. Elkényeztetett majomnak nevezték és közölték, hogy biztosan hülye a vezetéshez is.
Volt itt valamelyik nap egy kérdés a drága karácsonyi ajándékokról, ott is mindenki le lett pontozva, aki leírta, hogy x összegű ajándékot kapott.
A másik eljegyzés témakörben a srác, aki meg akarta kérni a párja kezét linkeket kért gyűrűkről, de swarovskiról nem, mert azt bóvlinak tartja, erre jött a válasz "örülök, hogy neked ilyen jól megy". És még sorolhatnám..
Ezek után, ha lenne annyim (én sem állok jól anyagilag, sőt :( ), akkor sem adnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!