Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért kell nekiesni a másiknak...

Miért kell nekiesni a másiknak ha az illető animét néz? (Család /barátok).

Figyelt kérdés
2011. okt. 15. 20:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés kérlek a kérdésre válaszoljatok.
2011. okt. 22. 21:36
 72/78 A kérdező kommentje:
Inkább leszek agresszív mint paraszt.
2011. okt. 22. 21:37
 73/78 anonim ***** válasza:
Alapvetően mi bajod a parasztsággal?
2011. okt. 23. 16:54
 74/78 A kérdező kommentje:
Alapvetően semmi ,a paraszt viselkedéssel van bajom amit az itt kommentelők produkálnak .És ha te is csak azért válaszoltál mert úgy érezted ez téged is minősít és ezt nem hagyhatod szó nélkül ... azt hiszem ezzel megmutattad hogy te is közéjük tartozol.Továbbiakban Csak a Kérdésre várok választ egyéb megjegyzéseket,odaböfögéseket tartsátok meg magatoknak.
2011. okt. 23. 17:04
 75/78 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem te még nem sok paraszttal találkoztál...
2011. okt. 23. 23:29
 76/78 anonim válasza:
Szerintem semmi baj nincs azzal ha szereted és azért nézed, nekem is gyakran beszólnak miatta a szüleim, meg néhány barátom de én kiszoktam állni mellette hogy nekem ez tetszik és kész, mindenkinek saját ízlése van. Egyébként szerintem azért esnek neked mert hogy a japán idegen számukra mert szerintem ha amerikainak lenne hirdetve akkor mindenki elfogadná. Azért remélem leszoknak a piszkálásodról és neked pedig azt javaslom hogy próbáld elengedni a füled mellett ha pedig nem megy akkor egyszerűen nem gondolni rá!!!
2011. nov. 2. 00:06
 77/78 anonim ***** válasza:
94%

Senkinek semmi köze hozzá, hogy ki mit néz és kedvel. A családod idegbeteg, tehát ez abszolút családi vonás nálatok.

Össze-vissza vagdalkozol, az egyetlen értelmes tanács szerinted az, hogy verd meg őket, és igen, biztos egy 13 évesnek van a legtöbb esze. Te is annyi lehetsz kábé. Leszólsz másokat, hogy megnéznek pár animét és okoskodnak? Hát te is nagyjából az Animaxos divataniméket soroltad fel. Látatlanban osztasz mindenkit itt névtelenül, mert persze mindenkinél okosabb vagy.

A tesóm animefan, igazi otaku. Több száz animéje van, figurái, dvd gyűjteménye. Sok-sok animét néz, gyakran a japán vetítéssel szinte egy időben. Ő tényleg benne van ebben a világban. Kijár a Con-okra, de nem esik hasra magától, hogy utána 4-en (ekkora hatalmas mennyiséget!) bejelölték. Ha az én rokonom lennél, iszonyúan szégyellnélek. Agresszív vagy, ostoba, paraszt, elfogult és előítéletes, gyűlölködő... Mielőtt mindenkinek nekiesel, nézz már egy kicsit magadba!

2011. dec. 21. 20:52
 78/78 anonim ***** válasza:

„...paraszt...”

Ez mi alapján?

2011. dec. 22. 01:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!