Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért kell nekiesni a másiknak...

Miért kell nekiesni a másiknak ha az illető animét néz? (Család /barátok).

Figyelt kérdés
2011. okt. 15. 20:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor viszont ez van. Nálunk apa nagy mániája a borászkodás meg a horgászat volt, mi meg csak bámultunk, mint a hülye, amikor a hordók kialakítását tárgyalta, meg ment a tűző napon melózni. Csak az ő gyerekük vagy, kitagadni nem fognak.
2011. okt. 15. 22:42
 32/78 anonim ***** válasza:
94%
Igen, próbáltunk segíteni, viszont csak annyit értünk el, hogy le lettem hülyézve, hogy biztos egy barom vagyok, aki semmihez nem ért. Pedig először gondoltam, hogy "nah, jólvan, animés, majd mondom neki, hogy írjon egy privátot ha van kedve és szeretne valakivel a témáról beszélgetni", de ezek után... Amúgy te ugyan úgy rajtunk töltötted ki, hogy a család cseszeget.
2011. okt. 15. 22:45
 33/78 A kérdező kommentje:
Mintha te olyan nagy animés lennél .Nevetséges eljutottál hogy 1 -2 animét megnézzél és te már mindent tudsz.Nem ebben nyilvánul meg te segg hülye de minek is magyarázzam egy ilyen félresikerült retardáltnak .Gondolom angolul se kell helyesen írni a szavakat mert te még magyarul se tudod leírni .
2011. okt. 15. 22:48
 34/78 anonim ***** válasza:

rlgen,mikor néztem a Naruto-t,engem is cssztettek az osztálytársaim hogy fúúúj de hülyeség,milyen ratyi vagyok már,hogy ezt nézem,pfff!!....

erre ideges lettem és megütöttem az osztálytársamat,és le ordibáltam,hogy rohadtul nem hülyeség és ha nekem ezt tetszik,úgy is ezt fogom nézni,és ha mégegyszer hozzám szól,kitöröm a kezét

utána nem mertek fikázni amiért ilyeneket nézek

szerintem te is mondd meg nekik hogy mi van

13l

2011. okt. 15. 22:49
 35/78 A kérdező kommentje:
Nagy tanács először lehordatok majd odanyögtök egy tanácsot .Fúú most olvadjak el ?
2011. okt. 15. 22:51
 36/78 anonim ***** válasza:
91%
Most mit személyeskedsz? Nem, nem egy-kettőt láttam, de ez meg hogy jött ide? Figyelj, most írjak neked egy anime listát, hogy miket láttam, vagy mit szeretnél? De mondom, ha annyi gondod van az én angolommal, akkor ki is próbálhatjuk. :D De komolyan, ugyan azon az "oldalon" vagyunk!
2011. okt. 15. 22:52
 37/78 A kérdező kommentje:
Na tessék egy 13 éves kis csaj hasznosabb választ ad mint ti együttvéve.
2011. okt. 15. 22:52
 38/78 anonim ***** válasza:
91%
Csak annyit jegyeznék meg most már, hogy a helyesírással nem kellene villogni, mert te meg például se a mondataidat, se a szöveget nem bírod normálisan tagolni. Ez zavaróbb, mint egy-két elütés. Más tudását meg nem tudom, mi alapján kérdőjelezed meg.
2011. okt. 15. 22:53
 39/78 anonim ***** válasza:
91%
Mondom, írj már egy mailt nekem, ne itt írogassunk. Csinálj egy fake címet csak erre a célra, ha nem akarsz a normál használatoson írni.
2011. okt. 15. 22:54
 40/78 A kérdező kommentje:
22:40 Azért csak nem tagadnak ki .Bár mondták már mikor mentem Conra hogy haza se kell jönni.Felidegesítették azon magukat hogy én megyek aztán elkezdtek szidni meg hogy kidobálják a cuccaimat stb.
2011. okt. 15. 22:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!