Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért kell nekiesni a másiknak...

Miért kell nekiesni a másiknak ha az illető animét néz? (Család /barátok).

Figyelt kérdés
2011. okt. 15. 20:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/78 anonim ***** válasza:
Elég változatos... akkor igazából passzolom. Nem tudom, mi lehet a bajuk. Hol szoktad nézni őket? Szobádban, vagy kint a nappaliban? Van másik számítógép, tv, amin ők tudnak mást nézni/csinálni? Nálunk anyát az szokta néha zavarni, ha nekiállok pl. a nappali tv-jén Gintamázni, ő meg mondjuk nézné valamelyik műsorát. (Amúgy Lovely Complexből csak a live actiont láttam, de így belegondolva, nem tudom, hogy miért. XD)
2011. okt. 15. 23:41
 52/78 anonim ***** válasza:
Nálunk a Cowboy Bebop nagyon bejövős volt, mert nővérem nagy blues/jazz őrült, szóval szereti a zenéit. :D
2011. okt. 15. 23:43
 53/78 A kérdező kommentje:
Nappaliban mert a szobám túl kicsi ahhoz hogy elférjen a gép.Íróasztalom sincs vagy a nappaliban vagy a konyhában tanulok.Én sem értem mert tényleg nem csak az öldöglőseket nézem .
2011. okt. 15. 23:45
 54/78 A kérdező kommentje:
Az jó én még nem láttam de majd belenézek.
2011. okt. 15. 23:46
 55/78 A kérdező kommentje:
Nekem a Méz és Lóhere Live Actionja nagy csalódás volt .
2011. okt. 15. 23:48
 56/78 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem ez a fő probléma! Megtaláltuk! :D Lehet, hogy zavarja őket, vagy mást néznének. Nem tudsz a számítógépre letölteni? Akkor nem zavarnád őket, főleg ha van egy fülhallgatód is. Meg aztán neten több animét tudnál találni, a tv-ben (szerintem) nem megy olyan sok.
2011. okt. 15. 23:49
 57/78 anonim ***** válasza:
A Méz és lóherét én őszintén megvallva nem szeretem (nem stílusom a shoujo), viszont vannak benne Suga Shikao számok, őt pedig nagyon szeretem. :D Ha gondolod, írj egy mailt, komolyan, lehet attól megnyugszol, ha lehet valakivel beszélgetni a témáról, aztán is cseszi majd annyira az agyadat, ha piszkálnak.
2011. okt. 15. 23:51
 58/78 A kérdező kommentje:
De letudom tölteni viszont fülhallgatót veszek mert az nincs.Köszönöm a segítséget.
2011. okt. 15. 23:53
 59/78 A kérdező kommentje:
Oké írok akkor .Köszönöm neked is a segítséget.
2011. okt. 15. 23:55
 60/78 anonim ***** válasza:
49%
Én is szeretem az animéket de inkább csak a shouneneket. Szerintem te valami beképzelt kiscsaj lehetsz és közel sem az animék miatt esnek neked.
2011. okt. 16. 10:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!