Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért kell nekiesni a másiknak...

Miért kell nekiesni a másiknak ha az illető animét néz? (Család /barátok).

Figyelt kérdés
2011. okt. 15. 20:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/78 A kérdező kommentje:
Ha nekem ez tetszik, akkor ennyi. Ezt most nem bántásból, de pont azért gondolják az emberek, hogy az animések/mangások félbolond idegbeteg figurák, mert sokan ilyen felháborodott hangnemben válaszolnak és a plafonon vannak állandóan. Őszintén, főleg Magyarországon azt tapasztalom, hogy sok az idegbeteg fangirl. Már az agyam kiszakad a folyamatos "OMG OMG Sasuke-kuuuun" dolgokból, ezért nem is csatlakozok semmilyen csoporthoz, talán majd most az egyetemen, mert ott mégsem 14 évesek vannak. Viszont ha ennyire felpörögsz, te is úgy fogsz tűnni, mint ezek a beteg kiscsajok.Amúgy is lenézik az animéseket és mindenféle bolondnak elmondják őket .Nem attól lesz valaki idegbeteg ,bolond hogy ezeket elmondja .Hanem attól mikor már 20 x elmondta ugyanazt még se képesek az emberek felfogni ami mond az illető .Egyébként te is pont olyan idegesítő kis csaj vagy mint akikről írsz .Ja és még helyesen se tudsz írni pont mint egy 14 éves kis csaj.
2011. okt. 15. 22:19
 22/78 anonim ***** válasza:
79%

Dehogy nem vagy idegbeteg, mindenkit leosztasz, mint aki nem normális. A szövegértésemmel köszönöm, minden rendben van, azt hiszem, pont te vagy az, aki még azt is elküldöd a francba, aki az ég világon semmit nem ártott neked. De tudom mit vársz, hogy most mindenki fogja meg kis kezedet és mondja azt, hogy igen, állatok közt élsz, mert nem szeretik az animéket. Azt mondtad, apukád szereti a történelmi témát. Említsd meg neki a Hetaliát például. Vagy kérdezz valamit tőle azzal kapcsolatban, amit valamelyik részben hallottál. Hátha akkor megérti, hogy nem csak debil dolgokról szólhat. Mi pl. anyával a Death Note-ról beszélgettünk, hogy mennyire jogos bármilyen bűnözőt megölni. Teljesen jó beszélgetés volt és megértette, hogy ez egy egész elgondolkodtató anime. Vagy mondjuk a Gallery Fake, ami művészerttörténettel foglalkozik.

A fordítást csak azért írtam, hogy értsd, nem 13 éves vagyok, aki látott 3 rész Narutot meg 2 rész Bleachet.

23/78 A kérdező kommentje:
Csak utánad kedves válaszoló.
 24/78 anonim ***** válasza:
74%
(A történelmeset én írtam, csak a kérdező nem választja el azt a szövegrészt, amire válaszol attól, amit ő ír.)
2011. okt. 15. 22:24
 25/78 anonim ***** válasza:
46%
Hoppácska. XD Akkor ezt benéztem, jjeeeeeeee. XD De a lényeg gondolom érthető. Annyi féle műfaj van, mindenkinél meg lehet találni, ami érdekli, vagy legalább úgy áll hozzá, hogy ez érdekes.
2011. okt. 15. 22:27
 26/78 A kérdező kommentje:

Dehogy nem vagy idegbeteg, mindenkit leosztasz, mint aki nem normális. A szövegértésemmel köszönöm, minden rendben van, azt hiszem, pont te vagy az, aki még azt is elküldöd a francba, aki az ég világon semmit nem ártott neked. De tudom mit vársz, hogy most mindenki fogja meg kis kezedet és mondja azt, hogy igen, állatok közt élsz, mert nem szeretik az animéket. Azt mondtad, apukád szereti a történelmi témát. Említsd meg neki a Hetaliát például. Vagy kérdezz valamit tőle azzal kapcsolatban, amit valamelyik részben hallottál. Hátha akkor megérti, hogy nem csak debil dolgokról szólhat. Mi pl. anyával a Death Note-ról beszélgettünk, hogy mennyire jogos bármilyen bűnözőt megölni. Teljesen jó beszélgetés volt és megértette, hogy ez egy egész elgondolkodtató anime. Vagy mondjuk a Gallery Fake, ami művészerttörténettel foglalkozik.

A fordítást csak azért írtam, hogy értsd, nem 13 éves vagyok, aki látott 3 rész Narutot meg 2 rész Bleachet.Azt osztom le mert nem képes megérteni amit írok veled egyetemben .De mit várjak ide már minden jött -ment hülye beregisztrálhat aztán oszthatja a nem létező észt.Nem kell megfogni a kis kezem de pont te is azt oltod aki szereti az animéket.Egy hangyafasszal se vagy különb mint a habzó szájú anime gyűlölők.Egyébként még mindig hiába reklámozod a hülye fordításodat nálad 100 x jobb fordítók vannak akik nem csak beírják a fordító programba a szót és az első amit kiad leírják hanem tényleg tudják értelmezni a szöveget.

2011. okt. 15. 22:33
 27/78 anonim ***** válasza:
100%

Középsuliban volt egy lektorom, aki művészeti egyetemet végzett. Igazán nem tudott sokat az animékről, de megvolt benne is az eéőítélet. Vittem neki pár igényesebben megrajzolt képet, pl. Yuki Kaori Ludwig kakumei mangájából. Teljesen jól elbeszélgettünk a stílusjegyekről és a dolgok esztétikájáról. A dolog kulcsa simán annyi, hogy olyan oldalról közelítettem, ahonnan ő is hozzá tudott szólni és az érdeklődési köréhez kapcsolódott. Nővéremnél a Hetalia vált be, mert szereti a világháborús történelmet és a földrajzot. Az egyik barátnőm horror rajongó -> Hellsing.

Szerintem az egésszel az a gond, hogy ha azt hallják, hogy "Akkor elnyomta a jutsut, ami a csakraszálak aktiválásával blah blah blah", akkor egy büdös szót nem értenek és eléggé furán hat nekik.

2011. okt. 15. 22:34
 28/78 anonim ***** válasza:
84%
őh, te nagyon hülye vagy. XD Az animéseket is magad ellen hergeled? Idióta. A fordítói képességeimről meg csak annyit, hogy ha felvettek anglisztika szakra az egyetemre, akkor mégsem lehet olyan nagyon hülye. De te tudod. Viszont innentől váltsunk át szerintem angol nyelvű társalgásra. Biztos csak fordítóprogramot használok arra is, kiscsillag.
2011. okt. 15. 22:36
 29/78 A kérdező kommentje:
Anyáméknál akárhogy közelítem meg a dolgokat csak azt tudják mondani hogy ez szar mert ők elkönyvelték annak.
2011. okt. 15. 22:40
 30/78 anonim ***** válasza:
66%
Mit vársz, mit mondjunk neked még, amitől jobban fogod érezni magad? Tanácsot már adtunk.
2011. okt. 15. 22:42
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!