Miért kell nekiesni a másiknak ha az illető animét néz? (Család /barátok).
Figyelt kérdés
2011. okt. 15. 20:38
41/78 A kérdező kommentje:
22:45 Nem úgy kell segíteni hogy előtte basztatod és azt pont a te válaszodhoz sikerült ezért tűnt úgy mintha neked írtam volna .Meg különben is akinek nem inge ...
2011. okt. 15. 23:03
42/78 A kérdező kommentje:
Én is feltudok sorolni pár animét .
2011. okt. 15. 23:04
43/78 anonim válasza:
De könyörgöm, ha full idegesen állsz a dologhoz már alap állapotban, akkor szerinted mit lehet azon segíteni? Nyugodj le első lépésben. Pont azokat a legjobb csesztetni, akik egyből kiakadnak. Vonulj szépen el, nézd az animédet, ha meg direkt jönnek utánad beszólni, akkor ne vedd fel. Ez ugyan úgy él az élet bármelyik területére. Barátkozz össze más animésekkel, akkor lesz kivel beszélni róla, otthon meg hanyagold a témát és ennyi.
44/78 A kérdező kommentje:
1-2 elütés ? Nem csak 1-2 elütésről van szó.Ha csak annyi lett volna meg se említettem volna .
2011. okt. 15. 23:08
45/78 anonim válasza:
Ja hogy én itt most biztos kamuzok, nem láttam még egy animét sem, azt sem tudom, hogy mi az. Írjak neked részletes karakterjellemzéseket, vagy mi a fene?
46/78 A kérdező kommentje:
23:08 Köszönöm .Megpróbálom hogy nem idegeskedek de itt is folyamatosan megy a szavak jelentésének átformálása ,kitekerése aztán hogy én csak segíteni akartam.....Van pár ismerősöm Conról .Ezért is szeretek oda járni mert mire hazaértem már 4 ember is megjelölt animések közül.
2011. okt. 15. 23:14
47/78 anonim válasza:
De légy szíves, ne ess már neki mindenkinek így! Oké, bajod van velem, megértem, van ilyen. De nem a s*ggedből rángattál elő. Mondom, hogy tudom, miről beszélek, ha animékről van szó, de ha nem szeretnéd, nem kell elhinni. De most komolyan, milyen animéket utálnak ennyire szüleid? Milyeneket nézel, hogy ennyire ellene vannak? Ezt most komolyan kérdezem, lehet ez a dolog kulcsa.
48/78 A kérdező kommentje:
Például most Lovely Complexet nézek .4 részt nézem .De láttam már a Shugo Charát ,a Death Note-Ot ,Honey and Clovert, Tora Dor-át ,yOYO Hakusho-t,Nanát,Full Metal Panicot.Full Metal Alchemistet ,Inuyashát,Dragon Ball-t ,Sailor Moon -t(kisebb koromban néztem).Narutót,Bleachet,Hellsinget,Sool Eater-t,
2011. okt. 15. 23:29
49/78 A kérdező kommentje:
One pice-t,Ouran High School Host Clubot,Crono Crusedet,
2011. okt. 15. 23:39
50/78 A kérdező kommentje:
e
2011. okt. 15. 23:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!