Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért kell nekiesni a másiknak...

Miért kell nekiesni a másiknak ha az illető animét néz? (Család /barátok).

Figyelt kérdés
2011. okt. 15. 20:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/78 anonim ***** válasza:
66%

Nem azért jöttem ide, hogy veled veszekedjek. Most úgy látom, hogy te hisztizel inkább. Ha a családodra is így ugrasz rá, ha megjegyzést tesznek, akkor nem is csodálom, hogy meg sem próbálnak megérteni.

Én meg azért szoktam csesztetni tesómat, mert Kárpátiát hallgat és én nem szeretem őket. Ettől még a gyerek nagyon is normális, ez legyen a legnagyobb hibája. Anyukám folyton rejtvényt fejt, szerintem néha már számokkal is álmodik. Apukám háborús dokumentumfilmekkel fekszik és kel. Engem azért piszkálnak, mert beteg sorozatokat nézek. Ettől még nem utálnak és én se őket. De ha megszólnak emiatt, nem megyek nekik, hogy "mondjad csak, mi is az, ami nem tetszik?", elfogadom, túllépek rajta. Nem lehet mindenkinek ugyanaz az érdeklődési köre.

Azt nem írtad, hogy ezek a beszólások mennyire súlyosak.

2011. okt. 15. 21:46
 12/78 anonim ***** válasza:
52%
Értem, a kiabálás más. Akkor valószínűleg találnának más okot kiabálásra, ha nem néznél animét.
2011. okt. 15. 21:47
 13/78 A kérdező kommentje:
Nem úgy tűnik hogy nem azért jöttél hogy itt veszekedjél.Akkor csak szimplán idióta vagy de semmi baj elfogadlak ilyennek .Legalább jót röhögök rajtad .
2011. okt. 15. 21:48
 14/78 A kérdező kommentje:

Én meg azért szoktam csesztetni tesómat, mert Kárpátiát hallgat és én nem szeretem őket. Ettől még a gyerek nagyon is normális, ez legyen a legnagyobb hibája. Anyukám folyton rejtvényt fejt, szerintem néha már számokkal is álmodik. Apukám háborús dokumentumfilmekkel fekszik és kel. Engem azért piszkálnak, mert beteg sorozatokat nézek. Ettől még nem utálnak és én se őket. De ha megszólnak emiatt, nem megyek nekik, hogy "mondjad csak, mi is az, ami nem tetszik?", elfogadom, túllépek rajta. Nem lehet mindenkinek ugyanaz az érdeklődési köre.

Azt nem írtad, hogy ezek a beszólások mennyire súlyosak.

És ettől jobb lesz? Többnek érzed magad hogy basztatod azért hogy ő mit szeret?Vagy úgy vele ha téged is basztatnak érte akkor én is visszavágok már .Hát eléggé gyerekesen gondolkozol .Csak tudod idegesítő hogy hazajövök 2 azaz 2 napra és rögtön piszkálnak azért hogy én miért ezt szeretem stb .Én nem letámadom hogy indokoljál meg csak miért nem szeretik csak szeretem tudni hogy miért gondolják hogy ez szar .Nem lehet vlkinek egyforma ízlése mondja ezt egy olyan akinek a családja se képes elfogadni amit szeret és ez kölcsönös.

2011. okt. 15. 21:58
 15/78 A kérdező kommentje:
Nem hisztizek de a közeljövőben megkímélhetnél az ostoba válaszaidtól .Vannak akik még képesek értelmezni ezt az egyszerűnek tűnő szöveget.
2011. okt. 15. 22:03
 16/78 anonim ***** válasza:
47%
Teljesen félreértetted, amiket írtam.
2011. okt. 15. 22:05
 17/78 anonim ***** válasza:
94%
Nyugodj már le! Én is nézek animéket (sőt, a Tiger & Bunnyt neki is álltam fordítani, reklám XD), kaptam is érte elég cseszegetést, iskolában is, eleinte a család sem értette, hogy akkor most mi van, de valahogy nem érdekel. Ha nekem ez tetszik, akkor ennyi. Ezt most nem bántásból, de pont azért gondolják az emberek, hogy az animések/mangások félbolond idegbeteg figurák, mert sokan ilyen felháborodott hangnemben válaszolnak és a plafonon vannak állandóan. Őszintén, főleg Magyarországon azt tapasztalom, hogy sok az idegbeteg fangirl. Már az agyam kiszakad a folyamatos "OMG OMG Sasuke-kuuuun" dolgokból, ezért nem is csatlakozok semmilyen csoporthoz, talán majd most az egyetemen, mert ott mégsem 14 évesek vannak. Viszont ha ennyire felpörögsz, te is úgy fogsz tűnni, mint ezek a beteg kiscsajok.
2011. okt. 15. 22:06
 18/78 A kérdező kommentje:
Értem, a kiabálás más. Akkor valószínűleg találnának más okot kiabálásra, ha nem néznél animét.2 napot kibírhatnának hogy nem kezdenek ordítozni mert én ezt nézem .Utálom ha vlki máson tölti le azt hogy őt felidegesítették.
2011. okt. 15. 22:06
 19/78 A kérdező kommentje:
1 .Nem vagyok idegbeteg de unom már hogy mindenki félreértelmezi azt amit írok. .Ennyire nehezen megy a szövegértés vagy mi?2 .senkit nem érdekel hogy mit fordítasz .És nem kéne reklámozni.
2011. okt. 15. 22:10
 20/78 anonim ***** válasza:
47%
:DDD Hát ez kész. Látod, elmehetsz te is a p!csába, másik 85%-os.
2011. okt. 15. 22:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!