Miért kell nekiesni a másiknak ha az illető animét néz? (Család /barátok).
Nem azért jöttem ide, hogy veled veszekedjek. Most úgy látom, hogy te hisztizel inkább. Ha a családodra is így ugrasz rá, ha megjegyzést tesznek, akkor nem is csodálom, hogy meg sem próbálnak megérteni.
Én meg azért szoktam csesztetni tesómat, mert Kárpátiát hallgat és én nem szeretem őket. Ettől még a gyerek nagyon is normális, ez legyen a legnagyobb hibája. Anyukám folyton rejtvényt fejt, szerintem néha már számokkal is álmodik. Apukám háborús dokumentumfilmekkel fekszik és kel. Engem azért piszkálnak, mert beteg sorozatokat nézek. Ettől még nem utálnak és én se őket. De ha megszólnak emiatt, nem megyek nekik, hogy "mondjad csak, mi is az, ami nem tetszik?", elfogadom, túllépek rajta. Nem lehet mindenkinek ugyanaz az érdeklődési köre.
Azt nem írtad, hogy ezek a beszólások mennyire súlyosak.
Én meg azért szoktam csesztetni tesómat, mert Kárpátiát hallgat és én nem szeretem őket. Ettől még a gyerek nagyon is normális, ez legyen a legnagyobb hibája. Anyukám folyton rejtvényt fejt, szerintem néha már számokkal is álmodik. Apukám háborús dokumentumfilmekkel fekszik és kel. Engem azért piszkálnak, mert beteg sorozatokat nézek. Ettől még nem utálnak és én se őket. De ha megszólnak emiatt, nem megyek nekik, hogy "mondjad csak, mi is az, ami nem tetszik?", elfogadom, túllépek rajta. Nem lehet mindenkinek ugyanaz az érdeklődési köre.
Azt nem írtad, hogy ezek a beszólások mennyire súlyosak.
És ettől jobb lesz? Többnek érzed magad hogy basztatod azért hogy ő mit szeret?Vagy úgy vele ha téged is basztatnak érte akkor én is visszavágok már .Hát eléggé gyerekesen gondolkozol .Csak tudod idegesítő hogy hazajövök 2 azaz 2 napra és rögtön piszkálnak azért hogy én miért ezt szeretem stb .Én nem letámadom hogy indokoljál meg csak miért nem szeretik csak szeretem tudni hogy miért gondolják hogy ez szar .Nem lehet vlkinek egyforma ízlése mondja ezt egy olyan akinek a családja se képes elfogadni amit szeret és ez kölcsönös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!