Miért kell nekiesni a másiknak ha az illető animét néz? (Család /barátok).
Egyébként csak annyi a bajom ezzel a vélemény nyilvánítással
hogy ha tudják is hogy mit nézek és azután nyilvánít róla véleményt akkor engem nem idegesítene hogy mit mond róla mert ismeri.De ha nem tudja mi az amit nézek és csak vagdalózik a szavakkal ,olyan általánosításokkal jön aminek fele se igaz és ezen nem képes túl jutni és nem képes elfogadni hogy én ezt szeretem míg mondjuk anyám a romantikus filmeket ,apám a történelmi filmeket addig én se fogom elfogadni az efféle általánosításukat.
Általánosban? Egy általános iskolás gyerek nem biztos hogy megérti hogy x y anime miről szól csak azt látja hogy üti vágja meg a Pidgeoto repül én is kipróbálom.Nem beszélve a Nanáról ami pont nem egy általános iskolás kisgyereknek szól mivel a mondanivalóját nem biztos hogy megérti .Azért vannak olyan animék amik csak nekik szólnak pl:Kodomo.
* Dzsoszei: japánul 'fiatal nő', olyan anime vagy manga aminek felnőtt nők képezik a célközönségét, ez az egyik legritkább műfaj.Tessék ez sem általános iskolásoknak szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!