Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért kell nekiesni a másiknak...

Miért kell nekiesni a másiknak ha az illető animét néz? (Család /barátok).

Figyelt kérdés
2011. okt. 15. 20:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/78 A kérdező kommentje:
Nem vagyok beképzelt .Ez minden amit közölni akartál? Ezért kár volt pocsékolni a helyet .Legközelebb kímélj meg a hülyeségeidtől mindenki érdekében mondom.
2011. okt. 16. 13:12
 62/78 A kérdező kommentje:

Egyébként csak annyi a bajom ezzel a vélemény nyilvánítással

hogy ha tudják is hogy mit nézek és azután nyilvánít róla véleményt akkor engem nem idegesítene hogy mit mond róla mert ismeri.De ha nem tudja mi az amit nézek és csak vagdalózik a szavakkal ,olyan általánosításokkal jön aminek fele se igaz és ezen nem képes túl jutni és nem képes elfogadni hogy én ezt szeretem míg mondjuk anyám a romantikus filmeket ,apám a történelmi filmeket addig én se fogom elfogadni az efféle általánosításukat.

2011. okt. 16. 13:33
 63/78 anonim ***** válasza:
57%
Általános iskolás korban még elmegy, aztán egyre kínosabb.
2011. okt. 16. 15:17
 64/78 A kérdező kommentje:

Általánosban? Egy általános iskolás gyerek nem biztos hogy megérti hogy x y anime miről szól csak azt látja hogy üti vágja meg a Pidgeoto repül én is kipróbálom.Nem beszélve a Nanáról ami pont nem egy általános iskolás kisgyereknek szól mivel a mondanivalóját nem biztos hogy megérti .Azért vannak olyan animék amik csak nekik szólnak pl:Kodomo.

* Dzsoszei: japánul 'fiatal nő', olyan anime vagy manga aminek felnőtt nők képezik a célközönségét, ez az egyik legritkább műfaj.Tessék ez sem általános iskolásoknak szól.

2011. okt. 16. 15:57
 65/78 anonim ***** válasza:
Igen egy Death Note meg egy Bleach k*rvára általános iskolásoknak való. Ezért is nagy ostobaság az animéket egybemosni. Az anime csak egy gyűjtőfogalom ami a japán rajzfilmet jelent ezen belül minden korcsoport talál magának megfelelő animét.
2011. okt. 16. 19:26
 66/78 anonim ***** válasza:
Van olyan ismerősöm, aki 26 évesen is animézik, nem kell bemutatni milyen az.
2011. okt. 16. 19:51
 67/78 A kérdező kommentje:
19:26 Azért ültetik le a gyereket az ilyenekre hogy nézzed mert csak eddig jutnak el hogy anime=mese aztán meg csodálkoznak hogy milyen agresszív a gyerek .Pl:volt egy osztálytársam aki elhitte hogy ha kimondja hogy Káme-HÁme akkor neki is megjelenik olyan gömb a kezébe és azzal tud harcolni .Ennyit erről hogy az anime gyerekeknek való.Meg vannak a korcsoportok és ezek nem véletlenül vannak így.
2011. okt. 16. 20:11
 68/78 A kérdező kommentje:
19:51 Egészségére hagy animézen ha ő azt szereti....
2011. okt. 16. 20:13
 69/78 anonim ***** válasza:
91%
mert te nem vagy idegbeteg?
2011. okt. 22. 20:53
 70/78 anonim ***** válasza:
agresszív
2011. okt. 22. 20:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!