EMBEREK: azért nem foglalkouózik most senki a magyarokkal, mert rohadtul nem ez volt a kérdés, majd ha kiírtok egy ilyen kérdést oda leírom a véleményem a magyarokról- ami hülyeség, minthogy elég sokfélék vagyunk mi is! Tehát: ha szerintetek nem kéne a cigányokat, feketéket szidni, általánosítani...stb, akkor ti miért akarjátok ezt a magyarokkal? Rohadtul ellent mondotok magatoknak, és mindezt az intelligencia magas lováról. Istenem!
2011. okt. 6. 19:16
32/52 anonim válasza:
A hasamra csaptam és beírtam néhány országot a google keresőbe és melléjük illesztettem a cigány szót.
"És Einstein is megbukott matematikából, akkor egy ókori vagy kitudja mikori bölcs miért ne írhatna ilyen "felszínesen""
Van egy rossz hírem. Ez csak városi legenda. Einstein sosem bukott meg fizikából. Igazából nem is ez a legelterjedtebb változat, hanem az, hogy megbukott matematikából, ami természetesen szintén nem igaz. Sőt, kiemelkedő tanulmányi eredményei voltak mindkettőből.
Én nem írtam hogy azt akarom hogy a magyarokkal is így bánjanak csak arra akartam kitérni hogy mi sem vagyunk tökéletesek mégis sokan ezt akarják beállítani.
Ha elmondod, hogy ezzel mit bizonyítottál azon kívül, hogy utálod a magyarokat, akkor megmondom.
2011. okt. 6. 19:54
39/52 anonim válasza:
"B+, te meg magyar vagy Angliában! Te is kilógsz a sorból, ez nem tűnt még fel?"
Igen, én is kilógok a sorból, de nem a bőrszínem alapján. Ugyanis, ha megyek az utcán, akkor senki meg nem mondja hogy milyen a nemzetiségem! Az, hogy külföldi vagyok, csak akkor derül ki ha megszólalok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!