Miért nem szeretik egyesek a sötét bőrűeket?
Nagyon kevés olyannal találkozom, akik normálisak is és rendesek. De annyiszor kötöttek már belém főleg cigányok, hogy azt megszámolni sem lehet és ok nélkül. Sosem adtam rá okot soha. De még is belém kötöttek.
Így már sajnos a normálisakra is ráteszi a bélyeget, nem így kéne lennie. De változtatni úgy sem tudnak magukon azok a rosszabbik fajtából kikerült cigányok.:S
Ja, és az ember színe fehér.
Ez egy gyönyörű mondat, csak rohadt nagy baromság. Egyrészt nem fehér, mert az max a hulláknak fehér, másrészt nem az ember színe, csak a bőrének színe. 3. hogy rasszista vagy, bár gondolom te erre büszke vagy. 4. Itt egy "vicc" -Egy néger bölcs írása egy dél-afrikai szomszédja ajtajára:
Mikor megszületek, fekete vagyok.
Mikor felébredek, fekete vagyok.
Mikor lesülök a napon, fekete vagyok.
Mikor fázom: fekete vagyok.
Mikor meghalok: fekete vagyok.
DE TE!!!
Mikor megszületsz, rózsaszín vagy.
Mikor felébredsz, fehér vagy.
Mikor rosszul vagy, zöld vagy.
Mikor lesülsz a napon, piros vagy.
Mikor fázol, kék vagy.
És még van pofád engem színesbőrűnek nevezni?-, mely szerint te vagy színes bőrű, ergo nem vagy embernek tekinthető, de állatnak sem, mert ez még a legostobább papucsállatkára nézve is sértés lenne, úgyhogy te csak valami izé vagy.
Szerinted a feketék, arabok, cigányok, ázsiaiak között nincsenek ugyanekkora rasszisták? Csak a fehérek között?
Elárulom, vannak, és ugyanúgy utálják a nem hozzájuk hasonló bőrszínűeket.
18:12-es, akkor az a bölcs nem tudom mit szívott, de én még egy embert se láttam zöld színűnek amikor beteg, meg kéknek sem, ha fázik... a szája meg a körme lehet lila lesz, meg nem mindenki lesz piros a napon tartózkodás után sem, szóval ha már itt tartunk, akkor ez is ugyanolyan baromság.
És ahogy már itt előttem is említették, nem egy-egy ember bőrszínével van baj, hanem a viselkedésével.
18.21
Én már voltam zöld!!! Egyszer amikor gyomorinfluenzám volt! Komolyan majdnem dobtam egy hátast mikor megláttam a tükörben...gyönyörű penészzöld voltam.
Aki azt írta h a színes bőrűek csak kölcsön kenyérből rasszisták, hahahaha röhög a májam...egyik népcsoport sem jobb a másiknál, és ez nem attól függ h ki kezdte...
Ott a gáz hogy a magyaroknak csak a kis része fogja fel hogy tök mind1 milyen a bőrszín. Egy cigány nem azért viselkedik így, mert barna. Mindenhol vannak normálisak és hülyék és általában a normálisak vannak nagyobb számban. Kivétel Magyarország. Ezért tartunk ahol tartunk, mert a média és mások által befolyásolt degenerált nemzet vagyunk (tisztelet a kivételnek, bár az elég kevés).
Példának itt vannak az előttem érkezett, ill. utánam érkező válaszok. Olvassátok el őket és mérjétek fel a magyar ember intelligenciáját.
Felnőtt ember csak annyit tud kinyögni, hogy a normális ember fehér és hogy szarban fetrengtek grt.
Nem hiába ilyen korcs a mai magyar fiatalság. Amilyen a szülő, olyan a gyerek. Még hogy a magyar ember okos, esetleg okos volt. Mindenki csak a régi dicső múltról beszél és a régi okos magyar feltalálókról csak fel kéne ébredni hogy nem 1800-900 években élünk. És amíg múltról beszélünk a jövőnk elveszik. És ezért nem mások a hibások csak mi magyarok.
Mi leragadtunk a 2. vh után míg mások össze szedték magukat.
Szóval nem nem mindenhol kerülik a sötét bőrűeket csak Magyarországon meg esetleg ehhez hasonló kis országokban ez a divat hogy akinek sötétebb a bőre az majom és hogy szarban hempergett. A fejlettebb országokban ember az ember mindegy milyen a bőre színe, csak az ott élők nagyon kis része akad fel rajta mint például az előttem szóló aki Angliába él (látszik hogy honnan szalajtották).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!