Miért nem szeretik egyesek a sötét bőrűeket?
Nekem az nem tetszik,amikor az emberek meglátnak egy (nemtúl)barna bőrű embert az utcán vagy a boltban,és már máris jobban figyelik hogy nehogy ellopjon valamit.
Egyébként minden a neveltetésen múlik.Mert ha egy roma/néger gyerek normális anyagi és egészségügyi körülmények között nő fel,és elvárják azt hogy jó jegyeket hozzon haza az iskolából és foglalkoznak vele és meghallgatják,és megtanítják az illemre, akkor bizony még különb is lehet a fehér bőrű társainál.
De ha ugyanez a gyerek egy putriban nő fel,és a szülei magasról tojnak a fejére.Mindenhol bűnözést lát,meg azt hogy a drága szülei lopnak ,csalnak,hazudnak,a segélyeket pedig elisszák a kocsmába akkor még csoda is lenne hogy a gyerek kitűnő tanuló legyen.Inkább az utcán bandázik,iszik és cigizik.ENNYI!!!!!
18:48
Bírom amikor jön egy ilyen tájékozatlan okos megmondóember.
Mindenhol utálják a cigányokat. Pl.: Bulgáriában több városban tüntetnek a cigánybűnözés ellen (ld.: [link] ), de a franciák is rugdossák őket kifele. Csak nézz szét.
Egyfolytában a magyarok intelligenciájával vagy elfoglalva, csak így egységesen, és még te harcolsz az általánosítás ellen.
Lehetne elemezni, hogy miért tartunk ott, ahol, meg lehetne beszélni arról is, hogy hány magyar zseni kamatoztatja külföldön a tudását, de ez nem a témához kapcsolódik.
A "bőrszín alapján ítélünk" jellegű demagóg dumáktól meg kiráz a hideg.
"Nekem az nem tetszik,amikor az emberek meglátnak egy (nemtúl)barna bőrű embert az utcán vagy a boltban,és már máris jobban figyelik hogy nehogy ellopjon valamit.
Egyébként minden a neveltetésen múlik.Mert ha egy roma/néger gyerek normális anyagi és egészségügyi körülmények között nő fel,és elvárják azt hogy jó jegyeket hozzon haza az iskolából és foglalkoznak vele és meghallgatják,és megtanítják az illemre, akkor bizony még különb is lehet a fehér bőrű társainál.
De ha ugyanez a gyerek egy putriban nő fel,és a szülei magasról tojnak a fejére.Mindenhol bűnözést lát,meg azt hogy a drága szülei lopnak ,csalnak,hazudnak,a segélyeket pedig elisszák a kocsmába akkor még csoda is lenne hogy a gyerek kitűnő tanuló legyen.Inkább az utcán bandázik,iszik és cigizik.ENNYI!!!!!"
Ahogy írtad ez igaz, de kihagytad a fehéreket (magyar fehéreket). (Ha már mindenki körül ír mindent csak azt nem veszitek észre mi sem vagyunk különbek senkinél csak esetleg a többség ezt hiszi, de ez nem így van.) Na szóval én tudom mivel nap mint nap látom mennyire degenerált közösség a magyar fiatalság NAGYRÉSZE. Osztályomból indulok ki. Na szóval nálunk mindenki átlag körülmények között él, ezt értem anyagiakra csak egy páran élnek az átlagon felül, és mégis az osztály 80% cigizik, fogyaszt rendszerességgel alkoholt és a nagy része elbutult, és senkinek nincs magányvéleménye. Pedig nem egy sza. suli ahova járok. És ugyan ezt látom máshol is (utcán pl. vagy más sulikban).
És nincs egy cigány, roma sem az osztályban sőt az egész suliban 3-man vannak.
Na nézzük ezt a feketéknél például: ott akinek minimális esélye is van arra hogy kikerüljön mindent meg tesz hogy kikerüljön onnan ahol él (Amerikába számtalan példa van).
Szóval az a gond hogy mindenki mindenkiben látja a hibát csak magába nem.
Ja és mielőtt félre értések történnének, nem utálom a magyarokat csak már elegem van hogy folyton másokat veszünk elő magunk helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!