Miért szeretik az emberek a sötét karaktereket?
Szoktam olvasni véleményeket, és például a rajzfilmekben/filmekben az embereket valahogy jobban megfogja a gonosz karaktere: pl. az oroszlánkirályban az emberek többségének Zordon a kedvence, a Harry Potterben a Piton( tudom hogy nem gonosz), vagy esetleg a Dr. House...
Kíváncsi lennék, miért hajlunk feléjük? Mert nem ismerjük a múltjukat? Nem tudjuk miért lettek olyanok, amilyenek?
Kösz a válaszokat!
Számomra azért vonzóbbak az ilyen szereplők, mert valahogy titokzatosak, hatalmuk van, érdekesek, és általában valahol még igazán emberiek, és érekel hogy mi vezethet egy életútban ahoz, hogy az illető gonosz legyen, még ha kitalált is a karakter. Gátlástalanul megszerzik azt ami kell nekik és valahogy ez is hozzátartozik a "gonoszok" varázsához :D
Én egyébként szerepjátékos vagyok, és annak ellenére, hogy nagyon bírom az ilyen negatív karaktereket, furcsa módon én még csak egyser játszottam kifejezetten gonoszt, nekem még a vámpír karaktereim is jók és emberségesek a maguk módján XD De szeretek úgy játszani, hogy az egyik játékostársam legalább az a kifejezett negatív hős... Hát furán lettem összerakva...
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!