Miért ennyire szemetek az emberek?
Most jöttünk haza sétáról a kutyámmal. Egy Német Dog-om van. Épp a park mellett sétáltunk, a park szélén ült 5, háát ilyen 16év körüliek.
Tudni kell rólam, hogy a korom ellenére (21éves) eléggé alacsony vagyok.
Furcsán nézek ki azzal a hatalmas kutyával, de amit mondtak..:S
Odaszól az egyik srác: "mi lenne, ha a hátán utaznál törpe?" (közben a vele egy társaságban lévő lányok visítozva röhögnek...)
Én visszaszóltam, hogy: "mi lenne, ha a p.icsádba harapna s.eggfej?"
Ő vissza szólt, hogy: "ez a girhes? Hátba vágom ketté törik"
Erre már csak annyit mondtam, hogy "azért arra ne vegyél mérget"
1. Ami a legjobban fáj, megsértették a kutyámat!!!!
2. Én nagyon sokáig lelki beteg voltam amiatt, hogy alacsony vagyok, általánosban bántottak is miatta. Azóta nem, és úgy érzem/éreztem már nem érdekel, ahogy a mondás is tartja "Jóból kicsi is elég":)
De ez most padlóra küldött, kamaszkor ide-vagy oda, ennyire nem lehetnek mocskosak az emberek! Én csak sétáltam a kutyámmal, rájuk sem néztem.
De szívem szerint oda mentem volna, és adtam volna a gyereknek egy altatót, de úgy voltam vele, megalázóbb az, ha nem mutatom ki, hogy sík ideg vagyok, és csak mosolyogva válaszolgatok.
Veletek történt már hasonló?
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!