Miért ilyen szemetek az emberek?
Mióta a világ, ez így van. Aki kiáll mások mellet, azt hagyják először cserben. Ezek nem a barátaid. Van igaz barát, de csak kevés embernek jut.
Kíváncsi lennék a sztoridra. Kár hogy nem írtad le.
Engem tegnap szilveszter este a barátaim otthagytak egyedül egy több ezres tömegben London belvárosában utána jólesően elmentek bulizni. Ilyenek a barátok.....
Köszi,h válaszoltatok! :))az az igazság,h ilyenkor az embernek jól esik hallani,h nem ő az egyedüli,de egyben elszomorító,h ennyi ilyen ember van :S
Nah jó,megpróbálom "röviden" leírni a sztorit:
volt egy gyerekkori legjobb barátnőm(20éves vagyok most),kisebb korunkban nagyon jól elvoltunk,aztán a problémák 5évvel ezelőtt kezdődtek.Lett egy fiúbarátja(csak barátja),állandóan vele töltött minden hétköznapot,hétvégét,rám meg 2hetente nem volt 1 fél napja.mindig jött az sms:"bocsi,most nem tudunk találkozni..."nah elegem lett,igaz ami igaz,bevágtam a durcát sokszor,mondtam neki,h ez engem bánt-de nem alaptalanul...(nah ezek a sértődéseim lettek az ő későbbi nagy "sérelmei"-mert szerinte ezek ok nélkül vtak...)Még hozzá kell tennem,mindig odaadó barátja voltam,de az utóbbi időben az is feltűnt,h csak akkor kellettem,amikor baja volt v segíteni kellett neki(mert akk a többi barátja érdekes módon sehol nem volt,bezzeg az nem volt baj,ők jobbak vzak nálam)én amúgy nem éreztem ezt viszonozva részéről.Ha rossz kedve volt,akk volt ideje rám egymás után 3 napig is,mert én vtam mindig az egyetlen,aki a bajban is mellette állt,ezt ős is tudta,azért jött mindig csak hozzám.A legjobb fiú barátjáról meg annyit,h dagadt tehénnek,mindennek lehordta a háta mögött(ami bnőm fülébe is jutott)ennek ellenére ő jobb volt nálam.
Az összeveszés nyáron történt,együtt nyaraltunk én a párom és ő a párjával.Megsértődött rám,mert nem segítettem neki befejezni a főzést(holott a 3/4ét én tök egyedül csináltam).Nah szóval egy nulla indok volt,nem baj,írtam neki smst itthon,h ne haragudjon,ha úgy érzi ,megbántottam.Erre lenézően visszaírt,h jó,majd este megbeszéljük.Msneztünk,tök normálisan beszéltem vele,ő meg úgy elküldött h csak néztem,minden ocsmányságot a fejemhez vágott,mint később kiderült,a régi "sérelmei" miatt(amiket már fentebb említettem)-szóval kicsit sem ironikus az egész,de ő ezt nem így gondolja...Most ott tartunk h a bosszúállása nem kis méreteket öltött,van egy srác,akinek az albérletében együtt buliztunk,neki olyan hazugságokat mondott,h én utálom és elegem van már belőle-a srác el is hitte-mivel bnőmet régebb óta ismeri(ehhez csak annyit teszek hozzá,h barátnőm ki nem állhatja a srácot,mindig mondta nekem is h egy nyomi lúzer senki,meg h mennyire örülne ha a párjával nem barátkoznának)erre a saját gondolatait rám ruházza-értitek...a 2színűség netovábbja.A barátja fejét is tömi állandóan,aki a párommal már alig barátkozik,sőt olyan kijelentést tett,h hagyjon el engem,és erről győzködi a páromat azóta is,meg drukkol h szétmenjünk.De a pohár most tellt be,szilveszterkor felhívták részegen a barátomat,h menjen fel hozzájuk EGYEDÜL,engem meg hagyjon ott egyedül,ahol vagyok.Párom természetesen nem ment.Hát röviden ez van...egykori bnőm és a párja is olyan,h súlyos hibáik vannak de eddig kedves embernek tartottuk őket,legalábbis jóindulatúnak,bár ezelőtt is feltűnt nekem is,a páromnak is,h sokszor kihasználtak minket.Ráadásul nagyon rossz a helyzetem,családom nincs(apukám elhagyott minket,anyum alkoholista lett-minden embert utál,aki segíteni próbál rajta-olyan dolgokat vágott részegen a fejemhez,h nem túlzok,2 éven keresztül minden nap órákat bőgtem.Ráadásul beteg is vagyok(lehet,az éveken át tartó stressztől)ami nagyon megtör lelkileg is.A párom az egyetlen,akivel imádjuk egymást és ők nagyon jól tudják,milyen az életem,és azt akarják,h mi szétmenjünk.Ez történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!