Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ilyen szemetek az emberek?

Miért ilyen szemetek az emberek?

Figyelt kérdés
Magamat és a páromnak kivételesen kedves embernek tartom(nem azért,mert nagy az egom,csak a többi emberhez viszonyítok)-soha nem beszélünk ki,nem bántunk meg senkit,mi voltunk ott állandóan,amikor a barátainknak baja volt,senki más.És cserében azt kaptuk,h most "ki vagyunk közösítve",minket utálni kell-most nem akarom leírni a sztorit,mert nagyon hosszú és összetett,de teljesen alaptalanul csinálják(ráadásul 1 ember manipulálása miatt).A normális,kedves emberek miért nem kellenek másoknak?Bezzeg egymást kibeszélik,állandóan azon csámcsognak,h mit utálnak a másikban,tudnak is róla,mégis jók egymásnak,jobbak mint voltunk,igaz barátaik.Eddig bizonyos dolgoktól eltekintve kedves embreknek tartottuk őket,de mostmár látjuk az igazságot.Sok emberrel történik ilyen,vagy csak minket büntet örökké az élet?Már felnőttek vagyunk,de hiányoznak az igaz barátok.Egyáltalán léteznek ilyenek?
2010. jan. 1. 22:31
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%

Mióta a világ, ez így van. Aki kiáll mások mellet, azt hagyják először cserben. Ezek nem a barátaid. Van igaz barát, de csak kevés embernek jut.

Kíváncsi lennék a sztoridra. Kár hogy nem írtad le.

Engem tegnap szilveszter este a barátaim otthagytak egyedül egy több ezres tömegben London belvárosában utána jólesően elmentek bulizni. Ilyenek a barátok.....

2010. jan. 1. 22:55
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
A helyzet az, hogy mi a párommal is ilyenek vagyunk. Én mindenkinek segítenék, és ahelyett hogy bárki is megköszönné, még én vagyok a rossz. És most csak a szűk családomról beszélek! Barátaim nincsenek, mert igaz barátot aki engem is meghallgat és nem csak lelki szemetesnek használ olyat nem találtam. Pedig örülnék neki. Szóval nem csak te vagy egyedül. Már van hogy a párommal akivel imádjuk egymást azért veszekszünk, mert mindenki máson akarunk segíteni és egymásra nem jut időnk. Nem is értem miért, mikor senki nem fogadja el ezt el. Na! Fel a fejjel, és maradjatok továbbra is ilyenek, mert ez a normális!
2010. jan. 1. 23:03
 3/11 anonim válasza:
Hát igen. A barátokat nagyon megkell válogatni. Nekem 2van. Egyébként meg teljesen elzárkózom a külvilágtól. Az emberek többsége egy büdös gyökér paraszt állat. Engem is hagytak már ott buliba az állítólagos barátok, +nem egyszer próbáltak kihasználni lányok, fiúk egyaránt. Sokszor csak azért hívtak bulinzi mert csak sofőrnek kelletem.
2010. jan. 1. 23:06
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszi,h válaszoltatok! :))az az igazság,h ilyenkor az embernek jól esik hallani,h nem ő az egyedüli,de egyben elszomorító,h ennyi ilyen ember van :S

Nah jó,megpróbálom "röviden" leírni a sztorit:

volt egy gyerekkori legjobb barátnőm(20éves vagyok most),kisebb korunkban nagyon jól elvoltunk,aztán a problémák 5évvel ezelőtt kezdődtek.Lett egy fiúbarátja(csak barátja),állandóan vele töltött minden hétköznapot,hétvégét,rám meg 2hetente nem volt 1 fél napja.mindig jött az sms:"bocsi,most nem tudunk találkozni..."nah elegem lett,igaz ami igaz,bevágtam a durcát sokszor,mondtam neki,h ez engem bánt-de nem alaptalanul...(nah ezek a sértődéseim lettek az ő későbbi nagy "sérelmei"-mert szerinte ezek ok nélkül vtak...)Még hozzá kell tennem,mindig odaadó barátja voltam,de az utóbbi időben az is feltűnt,h csak akkor kellettem,amikor baja volt v segíteni kellett neki(mert akk a többi barátja érdekes módon sehol nem volt,bezzeg az nem volt baj,ők jobbak vzak nálam)én amúgy nem éreztem ezt viszonozva részéről.Ha rossz kedve volt,akk volt ideje rám egymás után 3 napig is,mert én vtam mindig az egyetlen,aki a bajban is mellette állt,ezt ős is tudta,azért jött mindig csak hozzám.A legjobb fiú barátjáról meg annyit,h dagadt tehénnek,mindennek lehordta a háta mögött(ami bnőm fülébe is jutott)ennek ellenére ő jobb volt nálam.

Az összeveszés nyáron történt,együtt nyaraltunk én a párom és ő a párjával.Megsértődött rám,mert nem segítettem neki befejezni a főzést(holott a 3/4ét én tök egyedül csináltam).Nah szóval egy nulla indok volt,nem baj,írtam neki smst itthon,h ne haragudjon,ha úgy érzi ,megbántottam.Erre lenézően visszaírt,h jó,majd este megbeszéljük.Msneztünk,tök normálisan beszéltem vele,ő meg úgy elküldött h csak néztem,minden ocsmányságot a fejemhez vágott,mint később kiderült,a régi "sérelmei" miatt(amiket már fentebb említettem)-szóval kicsit sem ironikus az egész,de ő ezt nem így gondolja...Most ott tartunk h a bosszúállása nem kis méreteket öltött,van egy srác,akinek az albérletében együtt buliztunk,neki olyan hazugságokat mondott,h én utálom és elegem van már belőle-a srác el is hitte-mivel bnőmet régebb óta ismeri(ehhez csak annyit teszek hozzá,h barátnőm ki nem állhatja a srácot,mindig mondta nekem is h egy nyomi lúzer senki,meg h mennyire örülne ha a párjával nem barátkoznának)erre a saját gondolatait rám ruházza-értitek...a 2színűség netovábbja.A barátja fejét is tömi állandóan,aki a párommal már alig barátkozik,sőt olyan kijelentést tett,h hagyjon el engem,és erről győzködi a páromat azóta is,meg drukkol h szétmenjünk.De a pohár most tellt be,szilveszterkor felhívták részegen a barátomat,h menjen fel hozzájuk EGYEDÜL,engem meg hagyjon ott egyedül,ahol vagyok.Párom természetesen nem ment.Hát röviden ez van...egykori bnőm és a párja is olyan,h súlyos hibáik vannak de eddig kedves embernek tartottuk őket,legalábbis jóindulatúnak,bár ezelőtt is feltűnt nekem is,a páromnak is,h sokszor kihasználtak minket.Ráadásul nagyon rossz a helyzetem,családom nincs(apukám elhagyott minket,anyum alkoholista lett-minden embert utál,aki segíteni próbál rajta-olyan dolgokat vágott részegen a fejemhez,h nem túlzok,2 éven keresztül minden nap órákat bőgtem.Ráadásul beteg is vagyok(lehet,az éveken át tartó stressztől)ami nagyon megtör lelkileg is.A párom az egyetlen,akivel imádjuk egymást és ők nagyon jól tudják,milyen az életem,és azt akarják,h mi szétmenjünk.Ez történt.

2010. jan. 1. 23:33
 5/11 anonim válasza:
Hallod ez nagyon durva. Ha ezzel a lánnyal még az életben szóba állsz, akkor nagyon buta vagy. Azt meg hogy mindenkin segítgetni akarsz, sürgősen fejezd be. Mert addig nem lesz jó neked.
2010. jan. 2. 15:51
 6/11 A kérdező kommentje:
Azt hiszem én is,h ezek után kevesebb jóindulattal leszek az emberek iránt :S Köszi,h válaszoltál!
2010. jan. 2. 15:53
 7/11 anonim ***** válasza:
Erre csak azt tudom mondani hogy hasonló helyzetben voltam és minden könnycsepp kifizetődik megéri várni...ez az állítólagos barát(csajszi)nála tuti lóg egy léc vagy skizó nem kell leállni a hülyékkel veszekedni mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!Sajnálom a sok szőrnyűséget nem tudom milyen érzés úgymond árvának lenni de ha tudtál róla beszélni akkor egy igencsak erős ember vagy aki szembenéz a gondokkal és nem fut előlük.Légy mindig pozitív minden rosszban van valami jó...csak gondolj bele mi van akkor ha még mindig ilyen surmókkal lógsz örülj hogy megszabadultál tőlük.Úgy nyírják ki egymást ahogyan akarják.
2010. jan. 6. 12:25
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm,h válaszoltál :)) nagyon is igazad van,végül is örülök,h kiderült,milyen is ő valójában.
2010. jan. 6. 13:42
 9/11 anonim válasza:
én is ezt a kérdést teszem fel újra és újra. Az emberek így érzik jól magukat és akkor pláne nem félnek amikor falkában támadnak... ez ilyen
2011. aug. 15. 10:43
 10/11 A kérdező kommentje:
Hát igen.Azóta eltellt 2 év és én már szerencsére eljutottam odáig,hogy nem teszem fel többet,egyszerűen megváltoztam annyira,hogy nem érdekeljen már,az emberekhez nem szabad túlzottan ragaszkodni.Ez van...:S Sajnos jobb tanácsot nem lehet ilyen esetben adni.Mindenkivel a 2 lépés távolság,aztán csak van 1-2 ember,aki igaz barát is tud lenni...
2011. aug. 26. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!