Ön szerint visszataszító, ha egy nő nyilvános helyen szoptat (kisbabát, nem pasit)? Nem lehet előre lefejni a tejet?
Miért hiszi azt mindenki hogy unatkozó anyukák sétálnak az utcán és alig várják, hogy előkaphassák a mellüket? És ha a férjed dolgozik vagy otthagyott a francba a gyerekkel együtt, neked meg orvoshoz kell menni, meg ügyeket intézni, akkor mit csinálsz? Ha egy kisgyerekes anyukát előre engednek valahol, a sok "megértő" kedves ember rögtön puffog,hogy minek jött ez ide a gyerekével, csak hogy ne kellejen sorba állnia.
Hát az ember inkább sorakozik, vár, és ha a baba ordít, akkor kimegy a parkba,vagy a játszótérre, és csendben megszoptatja.
"Miért van az, hogy az összes terhes nő megbolondul, amiker gyereke lesz ? " Pocaklakó, babó, 7 hós, kismami, tejci tápi""
Húúúh ezzel engem is kitudnak kergetni a világból. Ugyanaz mikor a plázacica mondja hogy "de szupcsi ez a telcsi":)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Miért hiszitek, hogy körülöttetek forog a világ ? Miért ???
Miért érdemelnétek több tiszteletet, mint egy átlag ember ?
Ajánlom elolvasásra a kérdést, amit belinkeltem.
Undorító... Nekem aztán tök mindegy, hogy egy 20 éves vagy 2,5 éves tojik meg pisil az utcán, akkor is undorító.
Nehogymár...
igen, marhára igénytelen dolognak tartom. cigány, primitív szokás.
múltkor a turkálóban szoptatott egy csaj a próbafülkéknél. nem hogy bemenne, neeeem, ott leült a földre, és előkapta a begyét!
látszott rajta, h proli...
érdekes, egy csomó anyuka kibírja, h ne az utcán, vagy nyilvános helyen szoptasson. igen, az evés természetes dolog, viszont az ilyesmit illene diszkrétebben csinálni.
itt és most szentül megfogadom, h nem fogok nyilvános helyen szoptatni, és közszemlére tenni azt a testrészemet, ami rám, a babámra és a páromra tartozik!
Igen,elment az esze annak az anyukának,aki világra hozta azt a pár kedves válaszolót,aki érdekes és bunkó módon fejti itt ki a véleményét.
1. WC-n szoptatni olyan,mintha kakit etetnék a gyerekkel
2. Ha látod,hogy valaki előveszi a mellét,akkor azt jelenti,hogy bámulod és a bámulás neveletlenség.
3. Nem tudok róla,hogy a kismamák/anyukák körül forogna a világ.Ha így lenne,akkor semmi probléma és kellemetlenség nem érné őket.
Példának okáért (saját tapasztalat):
- 40 fokban,buszon egy 8 hónapos terhes nőnek az égvilágon senki nem adja át a helyét,pedig aztán ebben az állapotban igazán rosszul tud lenni az ember fia,hát még terhesen.
- sétálok babakocsival az egyszemélyes járdán és nekem kell kerülgetni a kedves járókelőket,mert szörnyen nehéz 2 lépést odébb lépni,nekem meg le kell mennem az úttestre babakocsival.Gratulálok hozzá.
- anyuka megy gyerekkel olyan helyre,ahova talán nem kéne vinni,de mások csak azt látják és gondolják,hogy mi a piszkos fenének kellett a gyereket elhozni.Talán azért,mert nem azt a világot éljük,hogy a nagyi otthon van és tud vigyázni a gyerekre.Sajnos nyugdíj mellett is kell nekik robotolni.
És még tudnám sorolni,de sose érnék a végére.
Aki ezeket nem élte még át,annak szívből ajánlom,hogyha gyereke lesz ne is tegye.De majd észre veszi,hogy nem könnyű és akkor ezeket a kérdéseket/válaszokat olvassa vissza és gondolkodjon el,hogy miket írt/írtak.
Amúgy nyilvánosan nem szoptattam soha és nem is tervezem.Amíg csak pár hónapos,addig kíbírom,hogy nem megyek étterembe és társaiba gyerekkel.Utána már ha szopizni akar a gyerek,akkor még lehet egy kicsit húzni egy kis gyümölccsel,péppel és táraival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!