Nem egyszer láttam olyat, hogy emberek a nyilvános WC-kre rendezvények ideje alatt kiragasztanak egy "Használat: 100 Ft" cédulát. Valahogy le lehetne ellenőrizni, hogy tényleg jogszerűen szedi a pénzt?
Egyszerűen megoldanám a helyedben. Természetesen férfi vagyok ennyi ésszel.
Oda mész a WC-hez.
"-Nem engedne be mégis ingyen? Hogy képzeli, hogy az emberi szükségletekért fizetni kell? (stb. stb.)"
Nem válasz esetén fogod és a WC mellé sz@rsz/hugyozol és mondod neki
"Akkor úgy csináljuk mint a kutyák"
Úgy értem, hogy normális esetben ez a vasúti állomás WC-je, meg ilyen helyek.
Tehát mit lehetne kérni, amivel igazolhatja, hogy ő hivatalosan van itt, és valami cég bízta meg, hogy gyűjtse a pénzt.
DE NEM ÉRTI KÉREM SZÉPEN?
Azért, hogy én sz@rhassak nem kérhet pénzt. Ez milyen abszurd? Fizessek, hogy normálisan nézzen ki a környék? Inkább akkor odasz@rok az ajtaja elé. SOHA NEM JOGOS AZ ILYEN PÉNZSZEDÉS!
Fa sz!
Ha sajnásod a százast, sza rj a gatyádba!
Néha fizetős? 200 ft.Ahol már egy 100-as, ritka mint a fehér holló.
Nézz csak szét, mikor kirándulni vagy bárhol!
Nagyon egyszerű, ha ad róla ilyen kis kék bizonylatot, akkor jogszerűen szedi, ha nem, akkor meg nem.
Alapvetően nincs azzal baj, ha fizetni kell a használatért, elvégre valamiből megépítették és takarítják, wc-papírt vesznek, ami elromlott, kicserélik. Csak tényleg legyen jogszerű.
De őszintén szólva eddig nem nagyon emlékszem olyan helyre, ahol ne akartak volna blokkot adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!