Nem egyszer láttam olyat, hogy emberek a nyilvános WC-kre rendezvények ideje alatt kiragasztanak egy "Használat: 100 Ft" cédulát. Valahogy le lehetne ellenőrizni, hogy tényleg jogszerűen szedi a pénzt?
Figyelt kérdés
Nem pedig csak kiragasztja a cédulát és gyűjti a 100 forintosokat?2010. okt. 30. 21:12
11/14 A kérdező kommentje:
Én viszont baromi gyakran találkozok ilyennel, mert olyan társaságba járok, akik gyakran járnak fellépni ilyen rendezvényekre, felvonulásokra, stb. és rengetegszer volt olyan, hogy nem tudott volna nyugtát adni. Persze nekünk fellépőknek van külön WC, de arra az esetre ha később, nem közreműködőként ilyen helyzetbe kerülnék, akkor tudjam mi a dörgés.
2010. okt. 30. 21:35
12/14 anonim válasza:
Valóban mindenütt kell nyugtát adni! De ahol fizetni kell,ott sem kézzel írott papírt ragasztanak az ajtóra.
13/14 anonim válasza:
Már bocs, de miért is kéne ingyenesnek lennie egy nyilvános vécének? A víz, a villany, a vécépapír, a tisztítószer ingyen van? Nyilván nem. Akkor teljesen logikus, hogy aki üzemelteti, az pénzt kér érte.
14/14 anonim válasza:
Ezért kéne az önkormányzatnak ilyeneket üzemeltetni, és nem ebből is a *****k malmára hajtani a vizet. Nem akartam kiírni a szót, mert még kiderül, hogy itt *****zok. Ennyi erővel már a levegőért is lehetne pénzt kérni, esetleg ráfogják, hogy meg van szűrve és az pénzbe kerül. Mint ahogy - kevesen tudják - de pénzbe kerül a szél is. Tessék utána nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!