Ön szerint visszataszító, ha egy nő nyilvános helyen szoptat (kisbabát, nem pasit)? Nem lehet előre lefejni a tejet?
Figyelt kérdés
2011. jún. 10. 19:24
31/77 anonim válasza:
igen, visszataszítónak tartom, ez intim dolog, nem kell a nagyközönségre bízni. ennek ellenére azt sem tartom normálisnak, h alig van baba-mama-barát helyiség, ahol ez normálisan kivitelezhető. mondjuk eddig én is csak kisebbségitől láttam utcai mutatványt...
32/77 anonim válasza:
Egyébként nyugodtan lehet szoptatni,de most komolyan miért fáj egyeseknek eltakarni? Akár textilpelenkával. Még a kocsiba sem kell kimenni. Tiszteljünk már meg másokat legalább ennyivel,hogy nem rakjuk ki előtte..
33/77 anonim válasza:
19:34 vagyok!
Miért is pontoztatok le?
Mert azt írtam h nem illő? Hát nem illő. Én sem vizelek az út közepére és punktum. elbúlyok a bokor mögé.
amúgy az ilyen tőgy -elővevős- mutogatós nőkre gondoltam, nem a diszkréten félrevonulókra!
36/77 anonim válasza:
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:50
Te nem állsz le a körút közepén vizelni, mert vissza tudod tartani.
Egy baba pisilni is a körút közepén fog, ezért van rajta pelenka, mert nem tudja ezeket az ingereket uralni, nem tudja visszatartani.
Aki ezt nem fogja fel, annak nem való gyerek, az költözzön el a Déli-sarkra, és nem okoz neki gondot, hogy nem ismeri ezeket az alapvető dolgokat.
37/77 anonim válasza:
Aki ugyanazt írta mint én, azt miért nem pontoztátok le csöcsik?
38/77 anonim válasza:
"Csöcsik"
Hát ez tetszett :"DDDDDDDDDDDD
39/77 anonim válasza:
Annak se való gyerek aki azt nem fogja fel hogy nem csak körülette forog a világ és főleg nem áll meg és azért mert neki nehezebb még nem zavarhatja mások életét.
40/77 anonim válasza:
Jani vagyok. Ha hirtelen rám jön a hugyozhatnék én előrántom nem érdekel kinek teccik. Amúgy szép nagy a farkam de itt most nem szexről hanem pisilésről van szó. Fogjátok fel hogy ez egy természetes dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!