Ön szerint visszataszító, ha egy nő nyilvános helyen szoptat (kisbabát, nem pasit)? Nem lehet előre lefejni a tejet?
Nem visszataszító, természetes olyan mintha ön ebédelne egy szendvicset vagy inna egy doboz tejet, csak más a csomagolás és le lehetne fejni, de nem biztos hogy a baba úgy elfogadja.
Üdv egy 8 hónapja szoptató anyuka
Nem zavar, a világ legtermészetesebb dolga.
Csak a mai mellfixált, szeximádó világban fogja fel úgy pár perverz ember, hogy az nem arra való, az "mell". Nem drága, az E M L Ő.
A tejet nem lehet előre lefejni. Kezdem azzal, van aki nem tud fejni. Csak a baba érintése váltja ki a tejleadó reflexet: nagyon helyesen!
Másrészt, ha egy országban lakunk, akkor nem újdonság, hogy múlt héten többször volt 30 fok, ezen a héten is, még az eső ellenére is. Vigyél magaddal egy üveg 100%-os, nem pasztörizált, eredeti tehéntejet egy-két órára, és idd meg!
Sok sikert a WC kereséshez!
Harmadrészt, a szoptató kismamák úgy is készülnek, hogy szoptatni fognak. Ennek megfelelő ruházat, kendő, pelenka, miegymás van náluk, tehát legfeljebb sejteni lehet, hogy mit csinálnak ők ketten. Még soha nem láttam olyat, hogy egy nő kicsapja a tőgyét full premier planba, és úgy szoptat. Ennél jóval több látszik egy-egy csajból a plázában, az erénycsőszök mégsem rohanják le, nem takarják el, és nem süllyednek el a szégyentől helyette is.
Ez a társadalom nagyon beteg, ha a legbensőségesebb anya-gyerek kapcsolattól undorodni képes.
Ajánlom a kismamáknak szóló, szoptatást támogató oldalakat, ott pontosan leírják, miért az anyatejes táplálás a legmegfelelőbb a babának.
Kezdve azzal, hogy nem tudja, hogy éhes, ő vigaszra vágyik, az anyja ölében, a cicijével a szájában, az illatával az orrában, amire nem megoldás egy hideg, műanyag üveg.
Újra és újra meglepődöm, mennyi álszent, tudatlan, begyöpösödött ember van ebben az országban.
Szerintem visszataszító és zavarba ejtő! Olyan mintha egy pasi elővenné a farkát mert hugyozni kell neki!
Egy nőnek az intim zónája a melle, nem kíváncsi rá senki! Nagyon nem illő levetkőzni idegen emberek, fiatalok gyerekek előtt! Közszeméremsértés.
Én egyszer egy cigány nőt a buszon láttam így, hát sokan zavarban voltak.
Ha szoptatni akar fejje le magát vagy menjen el egy női mosdóba vagy várja meg míg hazaérkezik.
Én nem csinálnám, mástól is ciki.
26L
Jöhet a lepontozás, de undorodom ha egy dakota előkapja a villamoson vagy vonaton.
De ha magyar teszi ezt (kulturáltan, eltakarva csinálták akiket eddig láttam) nem zavar abszolút.
Nekem van igazam és mindenki lepontoz. Nem illik és kész csöcsöt elővenni nyílt helyen.
Pö*csöt sem! :D
Bocsi, de abban igaza van a többieknek, hogy,aki képtelen eltakarni az nagyon gusztustalan. Mondom, én is ilyet láttam, felhúzta a pólóját, kivillant mind a két melle és utána tette rá a gyereket.
Ott van egy csomó szoptatós kendő, azt ha valaki magára teszi nem látszik semmi. A ballagásomon unokanővéremnek is anyatejes kisbabája volt, szépen kiment és megszoptatta az autóban. Hogy nézett volna ki, ha előkapja a mellét mindenki előtt? Nincs szégyenérzet abban,aki így csinál? Nekem meg sem fordulna a fejemben.
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:34
Az anyatejes táplálást a szexxel, a vizeléssel, a sz.rással összehasonlítani elég beteg dolog, és ritka gusztustalan lelkivilágra vall.
Keress rá te primitív, mennyi műalkotás örökítette meg ezt a pillanatot. Mondjuk Madonna szoptatja a kis Jézust.
A másik gond, hogy a szopás szóról a többségnek eleve egy megalázó, gusztustalan, férfi nemiszerven történő dolog jut eszébe, ami bármily divatos is, undorodik tőle.
A nyilvános szoptatás semmivel sem undorítóbb, mint nyilvános helyen, mondjuk a nagy melegben inni egy kis vizet, egyenesen a csapból. Holott pohárba is ki lehetne tölteni!!
Szerintem szégyelld magad a hasonlatért.
Ha lesz gyereked (már ha nem tartod már magát a gyerekvállalást valami visszataszító, kerülendő csapásnak) hogy fogod szoptatni? Mindig a szex jut majd eszedbe, meg a férfiak nemiszerve?
Döbbenet.
Kedves 19.34
Ahoz,hogy szoptatni tudj nem kell levetközni.Gondolom nincsen gyermeked.....Na meg egy nöi mosdóban is szoptatni....
Majd ha babád lesz megkérdezlek ismét......
Èn megszoptattam szoptatom is a babám autóban úgy ,hogy senki sem látja....Ha szükség van rá.
Nincs ebben semmi visszataszító.Ne hasonlítsd össze a nyilvánosan vizelö férfit,meg a szoptatós anyukát.Nem egy fajcsoport.
Üdv egy 2 gyermekes anyuka. 29/L
A "visszataszító" szerintem nem jó szó, helyesebb a "nem illendő" kifejezés!...
Én is anyuka vagyok, két gyereket szültem, mindkettőt 1 éves koráig szoptattam és remekül meg tudtam oldani, hogy soha nem kellett mások előtt intézni ezt az intim dolgot...
Az állatok is elvonulnak a fészkükre szoptatni, ők sem szeretik a nézőközönséget!
Lehet, én hülye vagyok, de én még a mobiltelefonálásommal sem terhelem a környezetemet, soha nem csevegtem még magánügyeimről a busz vagy villamos kellős közepén!
(Ha fontos a hívás, akkor pár perc múlva visszahívom az illetőt egy csendes helyről, ahová elvonulok és más nem köteles végighallgatni.)
Nem ülünk le pisilne sem a körúton (pedig a vizelés természetes életfunkció), van bennünk annyi szemérmesség, hogy intim magányunkban intézzük el ezt is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!