Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ön szerint visszataszító, ha...

Ön szerint visszataszító, ha egy nő nyilvános helyen szoptat (kisbabát, nem pasit)? Nem lehet előre lefejni a tejet?

Figyelt kérdés
2011. jún. 10. 19:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 anonim ***** válasza:
72%

Tejcit ????

Jézusom, magyar vagy te ?

Miért van az, hogy az összes terhes nő megbolondul, amiker gyereke lesz ? " Pocaklakó, babó, 7 hós, kismami, tejci tápi"

Őszintén, rosszabbak vagytok, mint egy plázacica az ügyibügyijével...

Amúgy ne mondjátok, hogy olyan nehéz bemenni egy budiba, vagy egy félreeső részre, és ott etetni azt a gyereket !

Én speciel nem vagyok rá kíváncsi. És odébb sem fogok menni, mert az őfőméltóságos kismama úgy óhajtja.

Szálljatok le a földre, drágák.

2011. jún. 10. 20:39
 52/77 anonim ***** válasza:
84%

1. Az anyatejes babák többsége NEM TUD cumisüvegből enni. Másképp kell használni, és nem tudja elolvasni a használati utasítást.

2. Nincs benne gyári beállítás, hogy 9,00-kor eszik, és legközelebb pontban 12,00-kor fog enni.

3. Az anyatej nem csak étel, egyben ital is. Lehet, hogy olvasni nem tud, izzadni viszont igen, és hamar kiszárad egy baba. INNI KELL!

4. Az anyatej ROMLANDÓ, akár egy fél órán belül is elszaporodhat benne egy kórokozó, üvegben tárolva. A babák immunrendszere fejletlen. Szerintem nem kell ragozni: hányás, hasmenés, kiszáradás, kórház...

Ezen kívül engem sokkal kevésbé zavar, ha egy baba 5 percig szopik, mint amikor fél órán át ordít.

Aki most reklamál, az pedig ne egyen többé nyilvános helyen, ne igyon az utcán, étteremben, rendezvényen, utazás közben, mert illik az ilyet két étkezés és két ivás között lerendezni.

A felnőttek miért várnak el olyat, amit ők maguk nem képesek megtenni???

2011. jún. 10. 20:43
 53/77 anonim ***** válasza:
69%

A primitív barom az aki kiteszi a tőgyét a közhelyre mások szeme láttára.

Én eddig csak egyszer láttam ilyet az is egy primitív cigány qrva volt.

2011. jún. 10. 20:48
 54/77 anonim ***** válasza:
82%

Nem értitek ?

Nem a gyerekkel van a baj, hanem hogy az anyja kiteszi a mellét ország-világ elé, mert ő akkor most szoptat és joga van !

A gyereket sem szarajtuk meg pisiltetjük az utca közeépre, csak mert kell neki. Arra van a pelenka, nem ?

2011. jún. 10. 20:49
 55/77 anonim ***** válasza:
24%

"Mi lenne ebben visszataszitó??Szerintem mindenki tudja hogy egy nő ilyenkor nem azért veszi elő a mellét hogy mutogassa....Ha baba éhes akkor éhes és akkor ott helyben kell neki adni tejcit,mert lehet amig hazaér az még 2 órába is bele telhet! "

Nem kell neki adni helyben mert el lesz kényeztetve! ha valaki nagy útra megy vigyen magával tápszert! azt is lehet adni.

Csöcsik

2011. jún. 10. 20:51
 56/77 anonim ***** válasza:
76%

Nos nekem nem okoz gondot, hogy ne egyek amikor nem vagyok otthon.

Viszont te nem vágod a lényeget. Hogy én és a többi felnőtt ember nem egy csöcsöből eszünk cuppogva, büfögve.

És lehet hogy a sok kismamának a szemére szállt a vörös köd és csak a szent küldetést látja maga előtt hogy éhen ne haljon a gyerek, és megszűnt nőnek létezni de attól még a melle igenis a szexualitás része és intim zóna. Ahhoz pedig senkinek semmi köze.

2011. jún. 10. 20:51
 57/77 anonim ***** válasza:
74%

"Nem te meg a többi primitív barom, akinek csöcs=szex, szopás=szex, anyád=szex."

Az mind te vagy. A mások előtt hugyozás sem szex, mégsem tetszik ha a Jani az orrod előtt veszi elő...vagy esetleg a kiskorú gyereked előtt...

2011. jún. 10. 20:54
 58/77 anonim ***** válasza:
58%

83% és 72%-nak ment a zöld kezecske!

A csöcsiknek meg a piros:DDD

2011. jún. 10. 20:57
 59/77 anonim ***** válasza:
34%

"Az mind te vagy. A mások előtt hugyozás sem szex, mégsem tetszik ha a Jani az orrod előtt veszi elő...vagy esetleg a kiskorú gyereked előtt..."

Itt a problémád. Ha ugyanis Jani egy kislány előtt előkapja, viheted a kislányt pszichológushoz. Ha ugyanez a gyerek szopizó babát lát, nem a mellet nézi, hanem azt hogy eszik a baba. Lehet, hogy a gyerekek intelligensebbek, mint ti vagytok?

Az utcán pisilni azért nem természetes, mert te vissza tudod tartani. A babának szopizni azért az,mert ő nem. Egy pelenkával el lehet takarni és kész.

Ja és még valami: senki nem kényszerít, hogy odanézz!

2011. jún. 10. 21:43
 60/77 anonim ***** válasza:
85%
Utolsó, ennyi erővel a lányodnak miért kell odanézni, amikor Jani hugyozik? Miért a f*szt nézi, miért nem azt, hogy a bácsi hugyozik, és ez egy természetes szükséglet? Jöhet a lepontozás... (nem az eredeti válaszoló vagyok, csak egyet értek) Ameddig nem kaphatom elő a Nagykörúton a f*szomat, és hugyozhatok a Combino mellé, addig ne legyen nyilvános szoptatás.
2011. jún. 10. 21:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!