Ön szerint visszataszító, ha egy nő nyilvános helyen szoptat (kisbabát, nem pasit)? Nem lehet előre lefejni a tejet?
engem igen, a mell intim dolog.. mennyen el mosdóba, vagy vonuljon félre.
(nem érdekel, ha lepontoznak)
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:00
Zavarja vele mások életét???
Komolyan te beteg vagy. Most úgy őszintén, te hány nőt láttál eddig nyilvánosan szoptatni, aki kitette mindenét???
Ne válaszolj, úgysem leszel őszinte, csak kötöd az ebet a karóhoz.
Miért nem lehet megérteni, hogy egy két hónapos, négy hónapos, stb. korú kisbaba, aki éhes, szomjas (gondolom te se vagy szomjas nyáron a melegben) nem tolerál senkit, nem érdekli, hogy téged zavar, ha ő éhes, és nem várható el a kisbabától, hogy egyáltalán érdekelje, hogy mások a világon vannak???
Ez egy olyan szintű primitív felfogás, hogy téged toleráljon egy kisbaba, amivel igazság szerint nem tudok mit kezdeni.
Közben meg tele van a város olyan plakátokkal, ahol fehérneműben pózolnak a csajok, és vagy van rajtuk melltartó, vagy nincs...
Nem felháborító? :DDDD
Nekem 3 gyerekem van,de egyiket sem szoptattam soha nyilvános helyen. Sőt,ha vendégeink voltak,akkor is átmentem a másik, szobába.
A szoptatás természetes dolog,de a mellem mutogatni idegeneknek nem. Nyilvános helyre pedig két szoptatás között kell menni.
Igen, zavar.
És nem jövök olyan hülyeségekkel, hogy "á, dehogy zavar, csinálja nyugodtan", csak azért, mert a társadalom ezt várja el.
Ha hiszitek, ha nem, frászt tudok kapni tőle. Vonuljoon már el valahova, vagy vigye cumisüvegbe, de ne kényszerítse arra az embereket, hogy nézzék.
Csak azért, mert gyereket szültetek, még ne higgyétek azt, hogy körülöttetek forog a világ...
Mi lenne ebben visszataszitó??Szerintem mindenki tudja hogy egy nő ilyenkor nem azért veszi elő a mellét hogy mutogassa....Ha baba éhes akkor éhes és akkor ott helyben kell neki adni tejcit,mert lehet amig hazaér az még 2 órába is bele telhet!
Egyébként nyugati országokban már van kijelőlt szoptató hely...
Amúgy engem nem zavar!
Akkor is ennyire ordítozol, ha egy tinilány a fél tőgyét kiteszi az ablakba? :D
Ez nem közszemérem sértés, és nem ismered a jogokat.
Ezt speciel nemzetközi jog szabályozza. :D
Nem te meg a többi primitív barom, akinek csöcs=szex, szopás=szex, anyád=szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!