Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ön szerint visszataszító, ha...

Ön szerint visszataszító, ha egy nő nyilvános helyen szoptat (kisbabát, nem pasit)? Nem lehet előre lefejni a tejet?

Figyelt kérdés
2011. jún. 10. 19:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/77 anonim ***** válasza:
84%

Amit az Anyuka megtehetne, hogy valahogyan eltakarja a babat es a mellet, hogy azt a kozonseg ne lassa, de nem izgatna, inkabb elfordulnek, hogy ne zavarjam meg Oket, hiszen ez az Anyukanak is kellemetlen lehet.

Nem jo elore lefejni, es faraszto is, igy pedig sokkal egeszsegesebb, de kenyelmesebb a mamanak is.

2011. jún. 10. 19:44
 22/77 anonim ***** válasza:
84%

19:34 vagyok én mindent jól írtam. Úgy csinálja h másokat ne botránkoztasson meg.

Bújjon el, vonuljon félre.

Én sem pisilek olyan helyen ahol botránkoztathatok másokat. elbújok a bokor mögé ahol nem nézik. ennyi.

2011. jún. 10. 19:45
 23/77 anonim ***** válasza:
31%

A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:42

Ja, persze, a két hónapos kisbabát is meg lehet győzni, hogy ne ordítson teli tüdőből, bírja már ki azt a félórácskát... sőt, szobatiszta is, ha anyu vissza tudja tartani, akkor ő is.

A macskám folyamatosan az ajtóban szoptat, vagy a szobában, de a legtutibb hely szerinte erre a mi ágyunk lenne, ha benne fekszünk. Semmi szemérem nincs benne. Elárulom, elleni is nagyközönség előtt szeret, nem is lehet magára hagyni.

Ezt is kihúzhatjuk.

Akár tetszik egyeseknek, akár nem, minden BABÁNAK joga van ahhoz, hogy anyatejjel táplálják, közvetlenül az eredeti csomagolásból, és senkit se érdekel, mit szól ehhez pár ember, aki nem ismeri a törvényeket.

HANGSÚLYOZNÁM, HOGY A BABÁNAK VAN JOGA BÁRHOL ENNI, INNI!

A törvény itt az anyára, csak mint eszközre, kiszolgáló személyzetre tekint.

2011. jún. 10. 19:45
 24/77 anonim ***** válasza:
13%
19:34, én véletlenül adtam zöld kezet neked, mert megszoktam, hogy csak a hasznos válaszokat pontozom és most kivételt tettem volna, de a szokás hatalma miatt zöldet sikerült. Hidd el, még 23 %-od sincs.
2011. jún. 10. 19:47
 25/77 anonim ***** válasza:
92%
NYilvánosan én sem "csaptam" elő a mellem,mikor szoptatni akartam. Ha olyan helyen voltunk,akkor a kocsiban megoldottam a kérdést.Ismerősöknél elvonultam,hogy senkit se zavarjak,pedig tudom,hogy nem zavartam volna őket,de én így szerettem volna.Azért tényleg érdekes,ha valaki a buszmegállóban vagy étteremben veszi elő,úgy hogy mindenki látja. Diszkréten is lehet csinálni. :)
2011. jún. 10. 19:48
 26/77 anonim ***** válasza:
83%
Nem undorító de vonzónak sem tartom és nem vagyok rá kiváncsi. Főleg nem olyan helyen ahol eszek vagy pl beszélgetek és nem csak elsétálok. Akinek kicsi gyereke van az készüljön fel ilyenekre. Vigyen cumisüvegbe vagy bújjon el, szálljon be a kocsijába stb. Nehogymár nekem kelljen elmenni onnan amikor én rendeltetésszerűen használom azt a helyet.
2011. jún. 10. 19:49
 27/77 anonim ***** válasza:
79%
Igen, az! Kakilni, pisilni is kell, mégse állhatunk le a körút közepén.
2011. jún. 10. 19:50
 28/77 anonim ***** válasza:
58%
csak ne úgy csináld h más azt lássa...és igen tökéletes a hasonlat a vizeléss
 29/77 anonim ***** válasza:
76%
igen, az! ez senki másra nem tartozik, csak a babára és az anyára. legyen már annyi illem és szemérem egy nőben, h nem nyilvánosan teszi ki a tőgyét.
 30/77 anonim ***** válasza:
54%
Megkérdezném, be lehetne-e fizetni a gyerek menzájára.
2011. jún. 10. 19:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!