Ön szerint visszataszító, ha egy nő nyilvános helyen szoptat (kisbabát, nem pasit)? Nem lehet előre lefejni a tejet?
Amit az Anyuka megtehetne, hogy valahogyan eltakarja a babat es a mellet, hogy azt a kozonseg ne lassa, de nem izgatna, inkabb elfordulnek, hogy ne zavarjam meg Oket, hiszen ez az Anyukanak is kellemetlen lehet.
Nem jo elore lefejni, es faraszto is, igy pedig sokkal egeszsegesebb, de kenyelmesebb a mamanak is.
19:34 vagyok én mindent jól írtam. Úgy csinálja h másokat ne botránkoztasson meg.
Bújjon el, vonuljon félre.
Én sem pisilek olyan helyen ahol botránkoztathatok másokat. elbújok a bokor mögé ahol nem nézik. ennyi.
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:42
Ja, persze, a két hónapos kisbabát is meg lehet győzni, hogy ne ordítson teli tüdőből, bírja már ki azt a félórácskát... sőt, szobatiszta is, ha anyu vissza tudja tartani, akkor ő is.
A macskám folyamatosan az ajtóban szoptat, vagy a szobában, de a legtutibb hely szerinte erre a mi ágyunk lenne, ha benne fekszünk. Semmi szemérem nincs benne. Elárulom, elleni is nagyközönség előtt szeret, nem is lehet magára hagyni.
Ezt is kihúzhatjuk.
Akár tetszik egyeseknek, akár nem, minden BABÁNAK joga van ahhoz, hogy anyatejjel táplálják, közvetlenül az eredeti csomagolásból, és senkit se érdekel, mit szól ehhez pár ember, aki nem ismeri a törvényeket.
HANGSÚLYOZNÁM, HOGY A BABÁNAK VAN JOGA BÁRHOL ENNI, INNI!
A törvény itt az anyára, csak mint eszközre, kiszolgáló személyzetre tekint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!