Miért nem voltak ma egy csomóan otthon? = ( Sztetek ez nem bunkóság?
Elmentünk délután haverokkal locsolkózni és kb. minden 2. lány nem volt otthon. F.szom fog így elmenni legközelebb :/ Miért nincsenek otthon ilyenkor? Majd várhatják h majd előreengedem őket meg segítek nekik ha vmi nehezet kell csinálniuk :/ Miért olyan nagy dolog ilyenkor otthon lenni?
17/F
Szerintem azt érthette, hogy a locsolást mint magát utálja a lány. Azt, hogy odamegy valaki, ott az anyja, aki utána kikérdezi, hogy ez ki, az ki, mikor hol voltál vele, neked szegezi a kérdést, hogy mik a szándékai a lányommal fiatalúr, ott a nagyi, aki tök süket és mindent üvöltve kell neki elismételni, de azt nem hallja meg ha fingik, készülni, előtte takarítani, sütit készíteni, hajat mosni, szép ruhába bújni de azt az anyja úgyis leszólja mert túl rövid a szoknya és kényszeríti hogy átöltözzön a fodros blúzba, ha jönnek a locsolók kényszeredetten mosolyogni, még akkor is ha a sokadik fajta büdös kölnivel locsolják és hiába kérte a félrészeg vodkaszagú Pista bácsit hogy puszilgassa nyálasan és ne borítsa a hajára a fél üveg teszkó gazdaságos kölnit, amit csak azért vett meg, mert már tavaly elfogyott a Krasznaja Moszkva.
Sok lány - teljesen érthetően - utálja ezt az egész cirkuszt, mert nem arról szól, hogy helyes Brad Pitt hasonmások csöngetnek be szívdöglesztő mosollyal és márkás parfümmel, hanem csupa félrészeg idióta büdösen, rovarirtónak is alkalmas löttyel.
Hát nézd... Ha csak a lehetősége is felmerülne, hogy engem egy ilyen kis hisztis majom meg akar látogatni húsvét hétfőjén, én akárhová elmennék, erdőbe, nagyihoz, ágy alá...
Vedd már magad észre. Amig nem változtatsz a stílusodon, menekülni fognak tőled a lányok, és igazuk is lesz.
Én sem voltam itthon tegnap (amúgy locsolni menni nem délután szokás, hanem reggel). Egyrészt nem szeretem, ha meglocsolnak. Ez lehet, hogy pl. falun jó buli, de én nem annak élem meg. Illetve, lehet, hogy a fiúknak jó buli, de én lányként szintén nem annak élem meg.
Másrészt azért sem voltam itthon, mert keresztanyámékhoz voltam meghívva ebédre, ott volt anyukám, testvérem, keresztanyám, nagybátyám, nagyszüleim; szóval családi összejövetel volt, mivel nálunk sátoros ünnepeken így szokás. Mondtam volna nekik, hogy bocs, én nem megyek, mert hátha valakinek a lelkébe gázolok azzal, hogy nem tud meglocsolni? Meg különben is, bármikor máskor lehet együtt ebédelni, de Húsvétkor köteles vagyok otthon ülni és várni a locsolókat? Na hát nagyon nem. Pont azért akkor gyűlünk így össze, mert ünnep van. Akinek ez nem tetszik, az legközelebb ennyivel okosabb lesz, és hozzám nem jön locsolni. Én nem fogok megsértődni rajta. Aki meg annyira meg akar locsolni, az veszi a fáradtságot, és idejön reggel, amikor még biztos itthon vagyok (pl. az öcsém megtette, tényleg itt volt már hétkor - igaz, ő tisztában volt vele, hogy ilyenkor már ébren szoktam lenni, mert amúgy azt se venném jó néven, ha valaki ezzel ébresztene).
És tegyük már hozzá azt is, hogy manapság egyszerűen már nem illik valahova bejelentés nélkül beállítani. Akár Húsvét van, akár nincs. Ha te nem mondtad annak a lánynak, hogy szeretnéd otthon megkeresni ekkor és ekkor, akkor kicsit sem bunkóság, hogy nem volt otthon. Szíve joga programot csinálni. Mikor máskor menjen amúgy is? Munkaszüneti nap, szép idő, na ná, hogy ilyenkor megy kirándulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!