Férjem meghívta a szomszédot vacsorára, tudatosan a kérésem ellenére pont aznapra mikor tudta, hogy anyukámékhoz utazom a picivel. Nem volt bunkóság tőle akkor vendéget hívni, ha én a felesége nem vagyunk otthon?
Szerintem meg fogsz rám haragudni!
Szerintem a párod nagyon örül, hogy ezt az estét nem Veled tölti!
Szerintem Te egy kicsit terrorizálod a párodat!
A kérdés itt az hogy Te miért akarsz mindenáron ott lenni amikor a szomszéd nálatok vendégeskedik?
Féltékenységből,esetleg fordítva és éppen azért mert a szomszéd "bejön" neked,netalán azért mert nem bízol meg benne és félsz hogy lopna.....vagy csak simán érdekelne a téma amiről a pároddal beszélgetne?Ha ez utóbbiról van szó akkor érthető,de még így sem jogos a felháborodásod,hisz nyilván meg van rá az oka hogy miért épp így időzített.
Ha viszont bármely előző okból,akkor azért nem teljesen gömbölyű a dolog. :)
át tud jönni az a szomszéd 2-szer is.
Szerintem kicsit szemrehányó a stílusod, lehet, hogy a férjed kicsit pihenni akart. Menj át te szomszédhoz, csak
úgy, fogd a gyereket és kopogj be! Nem kell ezt annyit tervezgetni. Hívj vendégeket! Különálló ember vag Te és a Férjed, nem kell úgy viselkedni, mintha sziámi ikrek lennétek!
De ha a szomszéd fiatal és csinos nő - hát akkor kettesben akart lenni vele?
Nem is értem, a szomszéd kikötötte, hogy csak egyszer jön át ebben a *életben, és ezt a férjed most kilőtte, vagy mi? Vagy hamut kellett volna szórnia a fejére, s zsákruhát húzni, míg nem vagy otthon?
Legjobb lennne a férjedet kérdezni. kedvesen.
Nyugodtan rábízhatod a gyereket a párodra egy órára, s átmehetsz a szomszédba egy héten egyszer-kétszer.
Ha ordít, majd utánad hozza.
Egy ekkora gyereket nyugodtan az apjára hagyhatsz egy egész délutánra vagy estére is, és elmehetsz bulizni a csajokkal.
Hívhattok egy ismerőst, s vigyáz rá, míg ti elmentek 2-3 órára, kikapcsolódni. semmi baja nem lesz a kicsinek.
Nem kell mártíromságot vállalni. Légy az a kedves csaj, akibe beleszeretett!
Azért egy gyerek, nem is olyan pici baba, nem kell, hogy ennire lekössön! (nekem is van 3, attól szórakounk kettesben is)
"Nekem úgy tűnt hogy azt ünnepli hogy kitettem a lábamat a házból"
Lehet, hogy kérdésben a válasz. Gondolkodj el ezen, miben változtál meg? Mert ha jól gondolom, régebben azt ünnepelte, ha megjöttél, nem?
Vedd figyelmeztető jelnek: úgy élj, hogy veled lenni legyen ünnep, ne az ha egy kis lélegzethez jut az ember a távollétedben! Lazíts! Szoktál mosolyogni? Kis apró figyelmesség a párodnak, ha jön? Izgalmas vagy, érdekes? Van saját életed?
Már elég nagy a gyerek, lassan vissza kell hozni a nőiségedet az életedbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!