Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Férjem meghívta a szomszédot...

Férjem meghívta a szomszédot vacsorára, tudatosan a kérésem ellenére pont aznapra mikor tudta, hogy anyukámékhoz utazom a picivel. Nem volt bunkóság tőle akkor vendéget hívni, ha én a felesége nem vagyunk otthon?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon rosszul esett, hogy nem vette figyelembe a kérésemet, hogy várjon vele mig visszajövök mert én is ott szeretnék lenni. Nekem úgy tűnt hogy azt ünnepli hogy kitettem a lábamat a házból.
2009. febr. 23. 20:45
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Ti hasonló esetben is ezt mondanátok, ha veletek esett volna meg az eset?
2009. febr. 24. 12:38
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Én ezzel úgy vagyok, hogy mielőtt hozzámegyek a páromhoz megismerem, hogy milyen. Elgondolkodom, hogy így boldogan le tudom-e élni mellette az életem. Ha igennel válaszolok, akkor utána teljesen felesleges sikoltozni, ezzel együtt vállaltam be. Inkább nevetek a hülyeségein, mint egy kisgyerekén. Ha elviselhetettlen, ha úgy érzem, hogy megkeserít engem és az életemet, akkor elválok. Ez szerintem ilyen egyszerű. Veszekedésnek, nyavajgásnak, morgolódásnak semmi értelme nincs.
2009. febr. 24. 13:05
 13/29 A kérdező kommentje:
utólag kár okoskodni, és nem is lehet, mert mikor hozzámentem még nem volt ilyen, és ezt előre nem lehetett tudni.A kérdésem elviekre vonatkozott nem házassági tanácsadást várok.
2009. febr. 24. 20:18
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Elviekben hiperérzékeny vagy, gyakorlatban bunkózod a férjedet. Igy most jó?
2009. febr. 24. 22:18
 15/29 anonim ***** válasza:
56%

"mert mikor hozzámentem még nem volt ilyen"

Ezek szerint melletted lett ilyen?

(Engem csak egyszer bunkózna le a kedves feleségem)

2009. febr. 24. 22:24
 16/29 A kérdező kommentje:

Ti férfiak nagyon önérzetesek vagytok, az előző hozzászólónak meg üzenem, hogy figyeljen oda mi van a kérdésben, nem azt írtam, hogy a férjem egy bunkó, csak azt hogy a húzása volt bunkóság szerintem.

És nem mellettem lett ilyen hanem eddig jól titkoltas hogy már azelőtt is ilyen volt, csak megvárta míg hozzámegyek, mert neki meg a kedves elkényeztetett lányának egy cseléd kellett.

2009. febr. 25. 08:17
 17/29 anonim ***** válasza:
56%

"És nem mellettem lett ilyen hanem eddig jól titkoltas hogy már azelőtt is ilyen volt, csak megvárta míg hozzámegyek, mert neki meg a kedves elkényeztetett lányának egy cseléd kellett."

Jajajaj.Éljen az összeesküvéselmélet! Ugye ezt azért nem gondoltad komolyan. Direkt alakoskodott évekig, hogy elvehessen és mindennap hallgathassa a kesergésedet?!? Gondolod, hogy ő mazoista?

Nade komolyan. Nagyon meg vagy keseredve. Már mindent személyes sértésnek, ellened készülő merényletnek látsz. A dolgok általában sokkal egyszerűbbek. Meghívta a szomszédot, mert így volt hozzá kedve. Örülj neki, hogy lesz egy estéje, amikor biztos jól fogja magát érezni. Én örülök, ha tudom, hogy a párom boldog, én is boldog leszek tőle, akkor is, ha éppen nem velem tölti az idejét. (És jónéhány hobbijánál boldog vagyok, hogy engem kihagy belőle) Ha úgy érzed, hogy neked is szükséged van kikapcsolódásra csinálj programot akár magadnak, akár kettőtöknek. De ne fröcsögd a keserűséget magad körül, attól minden csak rosszabb lesz és tényleg menekülni fog mindenki tőled, valamint a picinek is szörnyű lenne így növekedni.

2009. febr. 25. 08:41
 18/29 anonim ***** válasza:
65%

Tényleg, Te miért nem örülsz, hogy legalább egy este jól érezte magát, akit szeretsz?

MIndig kettőn áll a vásár, mindkettőtöknek vannak hibái, mert mindenkinek vannak. (csak Allah hibátlan, ugye.)

De a férjedet nem tudod megváltoztatni, te magadat viszont akár máris megváltoztathatod.Nem akarsz cseléd lenni? Ne légy! El akarsz járni? Menj! Ha akarod, megoldod. Ha meghalna hirtelen, akkor kitől várnád a megoldást? Ha te megváltozol, meglátod, ő is változni fog! Mindig ketten hoznak létre egy helyzetet. Te cselekszel, ő reagál.

Biztos, hogy Te azelőtt ilyen voltál? Ebbe a nyávogó(bocs) nőbe szeretett bele valaha? Légy olyan, mint anakidején , és ő is olyan lesz. Legalábbis több az esély rá. Változz! Magadnak ura vagy, neki nem. Panaszkodhatsz életed végéig, fűnek - fának, csak rosszabb lesz minden.

Örülj, hogy még melletted van, de nem biztos , hogy örökké bírni fogja. Ha egy estét is sajnálsz tőle. ne sértődj meg kérlek, érted írtam! Biztos jót akartál. De ha minden vélemény egybecsang, akkor gondolkodj el. Biztos fájdalmas, de: jobb kivágni egy kígyóharapást fájdalommal, mint megmérgezni az egész testet. Így jobb elfogadni a kritikát, ha fáj is és változni, mint megmérgazni az egész életeteket.

Ne védekezz, itt senki nem bántani akar. Segíteni akarunk. Nő vagyok, és fentebb is írtam. Miért lennének férfiak a mind válaszolók?

2009. febr. 25. 09:11
 19/29 anonim ***** válasza:
65%

Nem. Nem volt bunkó.Nehogy a szemére vesd!

És ha úgy tűnt, akkor vond le a konzekvenciát! Magadra nézve!

Ha Te is szeretnél kikapcsolódni, tedd azt!

Ha segítségre van szükséged, keress olyat, aki szívesen segít! (Pl. egy nyugdíjas szerintem 2000 ft-ért boldogan segítene) Nem tudja a férjed az egész életedet megoldani.

(43/N)

2009. febr. 25. 09:17
 20/29 anonim ***** válasza:

Másokban a saját be nem vallott hibáink fájnak legjobban.

Úgy érzed, sajnálja a párod tőled a szórakozást?

2009. febr. 25. 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!