Miért nem voltak ma egy csomóan otthon? = ( Sztetek ez nem bunkóság?
Elmentünk délután haverokkal locsolkózni és kb. minden 2. lány nem volt otthon. F.szom fog így elmenni legközelebb :/ Miért nincsenek otthon ilyenkor? Majd várhatják h majd előreengedem őket meg segítek nekik ha vmi nehezet kell csinálniuk :/ Miért olyan nagy dolog ilyenkor otthon lenni?
17/F
Lehet, csak NEKED nem voltak otthon, mert olyan kis bunkócska vagy...:)
Amúgy meg nem kötelező otthon ülni húsvétkor, van, aki kifejezetten utálja ezt a locsolkodósdit.
Ennek a hagyománynak már "ki megy a divatja". Azért nincsenek otthon, mert inkább elmentek valahová a családdal. Azért gondolhatod, hogy jobb az, mint fél-ismerőseket/kisgyerekeket várni és leitatni/aprót adni.
És/vagy a háziasszonyoknak ez egy nagy feladat, hogy sok ennivalót, innivalót meg egy kis díszítést netán elkészítsen, mikor jobb dolgokra is költhetik a pénzt.
A körülöttem élőkből indulok ki, ők mondták...
" F.szom fog így elmenni legközelebb :/ Miért nincsenek otthon ilyenkor? Majd várhatják h majd előreengedem őket meg segítek nekik ha vmi nehezet kell csinálniuk "
Hát bocs, de ennek eléggé bunkóság-szaga van.
Lehet, hogy az a csaj nem akarta, hogy meglocsold. A jelekből tanulni kell.
Bármelyik hétvégén elmehet a családdal! Ha meg szegény nem kell a pénz volt olyan aki nem adott de nem baj nem is vártuk tőle...
A kajáról meg ennyit h nagymamám 3 családnak elég kaját csinált kb. 10 félét 70 évesen és nem rokkant bele akk pár kis dolgot csinálni néhány embernek sztem nem olyan nagy dolog!!!!
Ahány gyökér kinézetű locsolót láttam ma az utcán fel-alá járkálni, nem is csodálom hogy a lányok nincsenek otthon.
Amúgy meg, te mennyire élveznéd, ha huszonnyolc pénzsóvár hülyegyerek ostromolna valami olcsó kölnivel, vagy egy vödör vízzel?
"Hát bocs, de ennek eléggé bunkóság-szaga van."
Miért annak nincs h elhúz? Sztem az sokkal nagyobb bunkóság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!