Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nem voltak ma egy...

Miért nem voltak ma egy csomóan otthon? = ( Sztetek ez nem bunkóság?

Figyelt kérdés

Elmentünk délután haverokkal locsolkózni és kb. minden 2. lány nem volt otthon. F.szom fog így elmenni legközelebb :/ Miért nincsenek otthon ilyenkor? Majd várhatják h majd előreengedem őket meg segítek nekik ha vmi nehezet kell csinálniuk :/ Miért olyan nagy dolog ilyenkor otthon lenni?

17/F

2011. ápr. 25. 21:33
1 2 3 4 5 6
 1/56 anonim ***** válasza:
Vajon miért? Mert mikor végre van pár szabad napjuk akkor nem otthon akarnak ülni, ilyenkor én is elmegyek kirándulni, meglátogatom a nagyszülőket is, minek ülnék otthon?
2011. ápr. 25. 21:37
 2/56 anonim ***** válasza:

Lehet, csak NEKED nem voltak otthon, mert olyan kis bunkócska vagy...:)

Amúgy meg nem kötelező otthon ülni húsvétkor, van, aki kifejezetten utálja ezt a locsolkodósdit.

2011. ápr. 25. 21:37
 3/56 A kérdező kommentje:
mondjuk azért mert a húsvét a lányoknak nem arról kéne h szóljon h elhúznak otthonról...
2011. ápr. 25. 21:38
 4/56 A kérdező kommentje:
Nem vagyok bunkó! Csak volt egy lány akit meg szerettem volna locsolni tökre készültem rá erre ő sem volt otthon :( Elmentek kirándulni az erdőbe mintha annyi érdekes dolog lenni húsvét hétfőn a k.urva ERDŐBEN!!! El is ment a kedvem az egésztől :(
2011. ápr. 25. 21:39
 5/56 anonim ***** válasza:

Ennek a hagyománynak már "ki megy a divatja". Azért nincsenek otthon, mert inkább elmentek valahová a családdal. Azért gondolhatod, hogy jobb az, mint fél-ismerőseket/kisgyerekeket várni és leitatni/aprót adni.

És/vagy a háziasszonyoknak ez egy nagy feladat, hogy sok ennivalót, innivalót meg egy kis díszítést netán elkészítsen, mikor jobb dolgokra is költhetik a pénzt.

A körülöttem élőkből indulok ki, ők mondták...

2011. ápr. 25. 21:42
 6/56 anonim ***** válasza:
100%

" F.szom fog így elmenni legközelebb :/ Miért nincsenek otthon ilyenkor? Majd várhatják h majd előreengedem őket meg segítek nekik ha vmi nehezet kell csinálniuk "

Hát bocs, de ennek eléggé bunkóság-szaga van.

Lehet, hogy az a csaj nem akarta, hogy meglocsold. A jelekből tanulni kell.

2011. ápr. 25. 21:43
 7/56 anonim ***** válasza:
100%
Arra nem gondoltál még hogy vannak akik ezt nem szeretik? Neked se kötelező odamenni, nekik se kötelező otthon lenni/beengedni.
2011. ápr. 25. 21:43
 8/56 A kérdező kommentje:

Bármelyik hétvégén elmehet a családdal! Ha meg szegény nem kell a pénz volt olyan aki nem adott de nem baj nem is vártuk tőle...

A kajáról meg ennyit h nagymamám 3 családnak elég kaját csinált kb. 10 félét 70 évesen és nem rokkant bele akk pár kis dolgot csinálni néhány embernek sztem nem olyan nagy dolog!!!!

2011. ápr. 25. 21:44
 9/56 anonim ***** válasza:

Ahány gyökér kinézetű locsolót láttam ma az utcán fel-alá járkálni, nem is csodálom hogy a lányok nincsenek otthon.

Amúgy meg, te mennyire élveznéd, ha huszonnyolc pénzsóvár hülyegyerek ostromolna valami olcsó kölnivel, vagy egy vödör vízzel?

2011. ápr. 25. 21:45
 10/56 A kérdező kommentje:

"Hát bocs, de ennek eléggé bunkóság-szaga van."

Miért annak nincs h elhúz? Sztem az sokkal nagyobb bunkóság...

2011. ápr. 25. 21:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!