Dohányzók-nem dohányzók! Hogy jöttök ki otthon egymással?
Én januárban szoktam le (babát akartunk), februárban meg is fogant a gyerek, de ő nem tette le a cigit. Az elején a hányós-rosszullevős korszakban iszonyúan felkavarta a gyomromat a cigiszag - ami ugye benne volt az összes ruhájában, hajában, autóban, mindenhol.
Már elmúltak a hányós napok, kitiltottam őt a konyhából, menjen a lépcsőházba cigizni, de a ruhái, a haja, még így is szagosak :(
Igen, nehezen viselem, néha oda is szólok neki, ráadásul félek, hogy én is visszaszokok, ha megszületik a baba.
anyum nem dohányzik, így nála a verandán lehet bagózni
apukám meg mondhatni, láncdohányos, perpill. vele élek, itt a konyha a kiemelt dohányzó helység..
A férjem nem dohányzik, én igen. Semmi gond nincs belőle.
A konyha a cigizőhely (mondhatni az az én szobám :)), persze csak úgy, hogy ajtó csukva, ablak nyitva. Enni amúgy sem itt szoktunk, a szobában van az étkezőasztal.
Nincs semmi cseszegetés, persze természetesen cserébe én is figyelek, hogy a cigizésem ne legyen zavaró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!