Miért nem voltak ma egy csomóan otthon? = ( Sztetek ez nem bunkóság?
Elmentünk délután haverokkal locsolkózni és kb. minden 2. lány nem volt otthon. F.szom fog így elmenni legközelebb :/ Miért nincsenek otthon ilyenkor? Majd várhatják h majd előreengedem őket meg segítek nekik ha vmi nehezet kell csinálniuk :/ Miért olyan nagy dolog ilyenkor otthon lenni?
17/F
22:43
A süteményt megspórolhatnád :). A mai kölykök ha nem pénzt kapnak locsolásért, már húzzák a szájukat. Olyannyira, hogy egy kb. egy kilométeres séta alatt nem egy, hanem két helyen láttam földhöz vágott, szétkenődött tojásokat. Én az ilyeneket nyakon vágnám, és fölnyalatnám velük az útról, amit ott hagytak.
"...az erdőbe ahol nincs SEMMI"
Ember, voltál te már kirándulni?! Ezerszer inkább erdő, mint idióta locsolkodás.
Lehet hogy ő is szívesen ment az erdőbe, mert utálja a locsolkodást.
A másik: sok szülő egész héten rohan mint az állat, meló, jópofi egy rakás idegen embernek, erre itt egy háromnapos szabadság és végre örülnek, hogy együtt van a család, nem kell ugrálni, rohanni, stb. És végre szeretnének együtt lenni a szeretteikkel, nem egy rakás embernek mosolyogni meg sütit sütni.
Péntek este vásároltam, épp egy anyuka telefonált mellettem, majd mérgesen lenyomta és dühösen mondta a lányának: nézd meg, EEEEZ jut nekem az egészből, a rohanás, a cipekedés, állandóan kapkodunk, az apád meg arra sem képes... itt eltolták a közelemből a bevásárlókocsit.
Amúgy meg gondold végig: nálad van egy hagyomány, hogy ilyenkor locsolkodni mész. Másnál meg az, hogy ilyenkor kirándulnak. Vagy meglátogatják a nagyit. Miért kellene mindenkinek hozzád, a TE hagyományaidhoz alkalmazkodni?
"A süteményt megspórolhatnád :). A mai kölykök ha nem pénzt kapnak locsolásért, már húzzák a szájukat."
:-)
Adják meg a számlaszámot, átutalom a pénzt, csak ne jöjjenek locsolkodni.
jó oké elhiszem de képzeld már el milyen f.sza érzés h nincs rám egy fél órája amikor én meg tökre vártam :(
egyébként meg ez nem az én hagyományom hanem majdnem az egész országé mivel sztem az ország 99%a keresztény...
Ne legyél már ilyen töketlen kisgyerek. Most azon húztad fel magad mert egy csaj aki neked tetszik nem volt otthon, mert kirándult...IGEN sokkal jobb az erdőben mint otthon várni hogy végiglocsoljanak. Sőt annál szinte minden jobb. De nem vagy nő, nem tudhatod mennyire szar, és közbe még úgy is kell tenni mintha örülnénk neki hogy jönnek és meglocsolnak, csak hogy meg ne bántsunk másokat...pfujj.
Ha meg tetszik a csaj akkor hívd el valahova, mit szarozol? Vagy csak a szád nagy, megsértődni tudsz mint a kislányok, cselekedni meg már nem mersz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!