Normális hogy lány létemre szeretek nagyon hangosakat fingani, meg böfögni otthon?
Tudom, hogy gusztustalan, de nem tehetek róla, hogy úgy esik jól, ha jó nagyokat fingok, meg böfögök.
Persze otthon. :D
Persze, hogy normális. Nekem apukámról alig van jó emlékem. Talán a legszebb pillanataink azok voltak, amikor versenyeztünk, hogy ki tud hangosabban böfögni. (ezen kívül nem tudott velem mit játszani...)
Így felnőttként is imádok böfögni :)
A kisfiamnak persze tanítom, hogy ezeket máshol illetlenség csinálni. De nemrég azt válaszolta vissza, hogy az óvónéni szerint a pukizás egészséges. Úgyhogy azóta ha pukizik, mindjárt vigyorog hozzá, hogy "anyu most egészséges vagyok" :)))
A fingásról eszembe jutott egy Louis de Funes film, amiben egy marslakót lát vendégül minden nap káposztalevesre. Ebben a filmben fél órán keresztül fogja mindenki a hasát a nevetéstől azon a poénon, ahogyan rottyantanak a budin.
:Đ
De basszus egyértelmű, hogy társaságban, munkahelyen, stb. nem fingom, meg böfögöm el magam...
Azért ekkora parasztnak ne nézzél már...
Azt hittem, a barátnőm vagy :D
Csak lejjebb néztem, hogy mégsem, ő idősebb :D
Mi büfiversenyeket is tartottunk meg egy harmadik barátnőnket tanítottuk hangosan pukizni :)
Otthon mindenki azt csinál amit akar, pláne, ha senkit sem zavarsz vele.
Én is néha elengedem magam, csak anyám a büfire szólni szokott, hogy gusztustalan. Pukizni viszont szabad, azon röhögni is szoktunk.
Emberek között pedig még ásítani is csukott szájjal szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!