Normális hogy lány létemre szeretek nagyon hangosakat fingani, meg böfögni otthon?
Tudom, hogy gusztustalan, de nem tehetek róla, hogy úgy esik jól, ha jó nagyokat fingok, meg böfögök.
Persze otthon. :D
21:40-Persze, én is csak otthon vagyok ilyen, ha nem otthon vagyok, akkor még idegen wc-n fingani sem tudok, mert nem akarom, hogy gyökérnek tartsanak.
Mondjuk még nem éltem együtt soha, senkivel, így nem tudom, hogy reagálna rá, pl. barátom. xD
Mert amikor Náluk alszom, akkor persze még a wc-n sem merek. xD
Kedves Utolsó, ebben nincs igazad, én vékony lány vagyok, mégis elengedem magam otthon...:D Nálunk a családban amúgy sem volt soha divat az álszemérmeskedés, fingunk, böfögünk, előbbiben faterom nagy mágus, utóbbiban meg én viszem a prímet. :D Nekem mindig mondogatták kicsiként, hogy inkább ez jöjjön ki, mint az orvos. :D Apám még rendesen élvezi is, ha telefinghatja a lakást, szinte sportot űz belőle! xD Múltkor reccsentett egy akkorát, hogy a macska megijedt és kiszaladt az előszobába, anyám totál idegbajos lett ("már megint idesz*rtál b*zmeg!!!"), apámmal mi ketten pedig szakadtunk a röhögéstől. xD Anyám totál kiakad apám fingjaitól, pedig ő is tud ám! xD
27/L
ja meg ne szégyelld magad kedves kérdező :)
normális pasik szeretik, ha fingik a csajszi :))
jó mondjuk társaságba necces lehet... de otthon jó dolog :)
viszont a büfögés az tényleg gusztustalan :) azt lehet halkan is, normálisan :P
na puszi drága kérdező :) 24/F
Hát könnyezve nevettem 1-2 válaszonXD Nekem egyik legszórakoztatóbb dolog ha valaki hangosan fingik vagy böfög. Nagyon tudok rajta nevetni akárhol vagyokXD
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!