Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nem voltak ma egy...

Miért nem voltak ma egy csomóan otthon? = ( Sztetek ez nem bunkóság?

Figyelt kérdés

Elmentünk délután haverokkal locsolkózni és kb. minden 2. lány nem volt otthon. F.szom fog így elmenni legközelebb :/ Miért nincsenek otthon ilyenkor? Majd várhatják h majd előreengedem őket meg segítek nekik ha vmi nehezet kell csinálniuk :/ Miért olyan nagy dolog ilyenkor otthon lenni?

17/F

2011. ápr. 25. 21:33
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
100%

"Ha meg szegény nem kell a pénz volt olyan aki nem adott de nem baj nem is vártuk tőle... "

Na látod, pont itt a baj. Annak idején én csokiért mentem, és nem azt lestem, hogy mennyi pénzt fog adni.

2011. ápr. 25. 21:46
 12/56 A kérdező kommentje:
megérdemelné az összes ilyen h holnap leöntsék egy vödör jéggel
2011. ápr. 25. 21:48
 13/56 A kérdező kommentje:
mondom h nem a pénzért mentem volna :( csak szerettem volna meglocsolni!
2011. ápr. 25. 21:51
 14/56 A kérdező kommentje:

"Annak idején én csokiért mentem, és nem azt lestem, hogy mennyi pénzt fog adni."

Miért most miért mentél?

2011. ápr. 25. 21:55
 15/56 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne bunkóság ? A lányok 99 % -a kifejezetten utálja ezt a locsolkodósdit Engedd már meg nekik hogy eldöntsék mit akarnak csinálni húsvétkor Ők megszabták neked hogy mit csinálj ? Ha meg így akartál összejönni egy lánnyal szedd össze a bátorságod és hívd el valahova
2011. ápr. 25. 21:55
 16/56 A kérdező kommentje:
Persze de a bulikban nagyon szeretik a csajok ha meghívják őket ugye??? Pedig az is pénz! Bezzeg amikor húsvét van akkor b.sznak otthon lenni
2011. ápr. 25. 21:56
 17/56 anonim ***** válasza:

"Miért most miért mentél?"

Ha ez az írásomból nem derült volna ki, nem mentem. Már jó pár éve nem járok.

2011. ápr. 25. 21:56
 18/56 A kérdező kommentje:
miért nem jársz?
2011. ápr. 25. 21:57
 19/56 anonim ***** válasza:

Mert nem érdekel. Mondhatjuk úgy is, hogy kinőttem belőle. Na persze vannak akik 55 évesen is eljárnak, hagyományból, vagy mit tudom én, de mindegy...

"Persze de a bulikban nagyon szeretik a csajok ha meghívják őket ugye??? Pedig az is pénz! "

Senki nem kényszerít, hogy buliba járj, és arra se, hogy bárkit meghívj bármire. Ha mégis meghívod, az a te bajod.

2011. ápr. 25. 22:10
 20/56 A kérdező kommentje:
ok ezzel az erővel ha ők nekem adnak pénzt húsvétra ő bajuk.....
2011. ápr. 25. 22:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!