Miért nem voltak ma egy csomóan otthon? = ( Sztetek ez nem bunkóság?
Elmentünk délután haverokkal locsolkózni és kb. minden 2. lány nem volt otthon. F.szom fog így elmenni legközelebb :/ Miért nincsenek otthon ilyenkor? Majd várhatják h majd előreengedem őket meg segítek nekik ha vmi nehezet kell csinálniuk :/ Miért olyan nagy dolog ilyenkor otthon lenni?
17/F
"Ha meg szegény nem kell a pénz volt olyan aki nem adott de nem baj nem is vártuk tőle... "
Na látod, pont itt a baj. Annak idején én csokiért mentem, és nem azt lestem, hogy mennyi pénzt fog adni.
"Annak idején én csokiért mentem, és nem azt lestem, hogy mennyi pénzt fog adni."
Miért most miért mentél?
"Miért most miért mentél?"
Ha ez az írásomból nem derült volna ki, nem mentem. Már jó pár éve nem járok.
Mert nem érdekel. Mondhatjuk úgy is, hogy kinőttem belőle. Na persze vannak akik 55 évesen is eljárnak, hagyományból, vagy mit tudom én, de mindegy...
"Persze de a bulikban nagyon szeretik a csajok ha meghívják őket ugye??? Pedig az is pénz! "
Senki nem kényszerít, hogy buliba járj, és arra se, hogy bárkit meghívj bármire. Ha mégis meghívod, az a te bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!