Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Férjem meghívta a szomszédot...

Férjem meghívta a szomszédot vacsorára, tudatosan a kérésem ellenére pont aznapra mikor tudta, hogy anyukámékhoz utazom a picivel. Nem volt bunkóság tőle akkor vendéget hívni, ha én a felesége nem vagyunk otthon?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon rosszul esett, hogy nem vette figyelembe a kérésemet, hogy várjon vele mig visszajövök mert én is ott szeretnék lenni. Nekem úgy tűnt hogy azt ünnepli hogy kitettem a lábamat a házból.
2009. febr. 23. 20:45
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Szóval itt majdnem mindenki úgy látja, hogy egy kisgyerekes anyukának nem kell szórakozni, a férjnek pedig a heti 50 óra a hobbikra nem sok, sőt kevés, ezért ne sajnáljam tőle a szomszéddal való estét, ami ugye az 50 óra felett van pluszban.Mert hisz itt ő a szegény, akaratában és szabadságában korlátozott, és persze teljesen elfáradt ember, aki hetente dolgozik 20 órát, a gyerekkel meg én vagyok napi 22-őt, de nekem ez nem jár meg.Ti mind nem látjátok a probléma lényegét!
2009. febr. 26. 09:31
 22/29 anonim ***** válasza:
68%

Nem olvastál pontosan! Olvasd el újra!

Tudod, mit mondott a légy a légypapíron?

(ennyien egyszerre nem tévedhetnek)

Ha a férjed heti 20órával megelégszik a munkából, akkor nyilván olyan jól keres, hogy olyan színvonalon tart el, amiért bőven elvárhatja, hogy vezesd a háztartást, pláne egyetlen gyerek mellett.

2009. febr. 26. 15:07
 23/29 anonim ***** válasza:

De miért csak veled történik mindig ilyesmi?

éS, ha otthon se voltál, meg a gyerek se akkor mit kellett volna a férjednek csinálnia addig? Sírnia? Vagy pelenkát mosnia? Vagy egyedül számolgatni a pókokat?

És miért nem Te hívod meg a szomszédot? Ez nem a háziasszony dolga?

2009. febr. 26. 15:11
 24/29 A kérdező kommentje:
Hát ebben igen tévedsz!Mi külön kasszán vagyunk és én nem vagyok eltartva mint más gyeden lévő anyuka, erre ő nem lenne hajlandó.Én most is dolgozom és eddig is dolgoztam.
2009. febr. 26. 15:11
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszen a probléma lényege az, hogy összehasonlítgatsz. Ez nem verseny, hogy ki tud többet szórakozni és nem patikamérlegen kell méregetni a dolgokat. Az a fontos, hogy mindenki megkapja a mire szüksége van és amire lehetőség van. Senki nem mondta, hogy ne szórakozz. Sokan leírták, hogy átjöhet az a szomszéd jövő héten is, amikor otthon vagy, sőt akár minden héten. De miért sajnálod a férjedtől, hogy akkor amikor úgysincs veled mással szórakozzon. Nem mindegy neked, hogy mit csinál amikor te nem vagy ott? Ha szórakozni akarsz szórakozz. Hívd meg a barátaidat, menj hozzájuk látogatóba, menj el babaklubba, ki akadályoz meg benne? Csak rajtad múlik, hogy jól érezd magad. De az legyen a hozzáállás, hogy nekem rossz, akkor ne legyen jó a férjemnek se!
2009. febr. 26. 15:12
 26/29 anonim ***** válasza:

"Csak rajtad múlik, hogy jól érezd magad."

ne felejtsd el!

2009. febr. 26. 15:16
 27/29 anonim ***** válasza:
62%
Te minek tartod ezt a férfit, ha pénzt nem ad, nem törődik a gyerekkel, és örül, ha nem lát? Jó az ágyban, vagy mi?
2009. febr. 26. 15:17
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező nem bunkózta le a férjét, csak kérdezte bunkóság e? Két külön dolog! Nem tudjuk mi van a háttérben, épp ezért nem lehet választ adni a kérdésre. Lehet direkt csinálta mert viszonya van a szomszéddal, lehet tényleg bunkó, lehet csak úgy van vele, ha nincs otthon az asszony jobban tudnak picit beszélgetni férfi dolgokról, de lehet egyszerűen nem akart otthon egyedül lenni. Nem tudni, erre a kérdésre nem lehet válaszolni. Csak annyit, ha téged ez zavart, és jól esik egy kis beszélgetés, akkor hívj meg te is valakit másnapra. Ennyi. És gondolkozz el, hogy miért van ez, mert mi 3 mondatból nem tudjuk megítélni, hogy miért cselekedett így.
2009. márc. 1. 17:50
 29/29 anonim ***** válasza:

Ezek a válaszolók kiragadtak egy részletet a kérdésből, és oda-vissza feszegetik. A férj igenis magyarázattal tartozik,mert ez a "közös vacsora a szomszéddal" egyáltalán nem nagy kérés, és nem lenne nagy áldozat a részéről. A kérdező tud magának programot csinálni, ha akar(hiszen most is a szüleihez utazik),nem ebben kért tanácsot! Nekem is gyanús lenne, ha a kérésem ELLENÉRE tenne vacsorameghívást. (A vacsorameghívás nem egyenlő egy közös sörözéssel..)Nem a férjét bunkózta le(pedig a kommentekből kiderült részletekből talán rászolgálna...), hanem a viselkedését jellemezte.

Remélem azóta már átbeszéltétek, és rendeződött a kapcsolatotok.

2009. márc. 8. 10:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!