Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért tekintik egyesek bűnnek...

Miért tekintik egyesek bűnnek a prostitúciót?

Figyelt kérdés

Nekem a bűn olyan dolog, amivel ártok valaki másnak.

Rablás, lopás: Más elveszti a tulajdonát.

Gyilkosság: Elveszti a másik az életét.

Csalás: Másik jogtalan hátrányba kerül.

Sikkasztás: Másik elveszi a tisztességesen megkeresett pénzét.

Stb.

De azzal, ha xy prostituált, kinek árt?

Aki igénybe akarja venni a szolgáltatásait, aki nem akarja, az nem.

Senkit sem éri kár így!

A cigicsikk eldobálása nagyobb bűn szerintem, azzal ugyanis mindenkinek bosszúságot okoz, mivel tök csuvás lesz tőle a föld.

2011. ápr. 4. 18:27
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Férjes hapsi.. Istenem, fáradt vagyok ma nagyon... házas hapsit akartam írni... :D
2011. ápr. 4. 20:32
 22/27 anonim ***** válasza:
a prostitúció a legöregebb foglalkozás a világon. még a majmok is csinálják. elítéli hülyeség.
2011. ápr. 4. 21:16
 23/27 anonim ***** válasza:
Valamelyik rákfaj is, védelem, vagy valamijük védelméért cserébe.
2011. ápr. 4. 21:39
 24/27 anonim ***** válasza:
Magának árt. Ő is ember.
2011. ápr. 4. 21:56
 25/27 anonim ***** válasza:

19:06 -os

Mindenki csupa agyonadózott terméket vesz a megkeresett pénzéből, tehát ez ad felmentést alóla.

2011. ápr. 5. 13:27
 26/27 anonim ***** válasza:

Én is ezt írtam. Te nem úgy akartad, hogy "nem ad felmentést alóla"?

Mert előtte azt írtad még, hogy árt a gazdaságnak. De nem árt mert elkölti a pénzt, ugyanaz mintha jótékonyságból elosztogatná barátok között a "kuncsaft".

2011. ápr. 5. 14:20
 27/27 anonim válasza:
Nem tartom bünnek, pont ugy mint a kerdezö, mert nem ärt vele senkinek. En 11 eve ebböl elek, önszäntambol, es (bätran meg lehet botränkozni) jol erzem magam, egeszseges vagyok es semmi hätränyom nem szärmazott belöle. Rossz/kellemetlen vendeget mindig ki lehet fogni, de ha az ember ügyel a szolgältatäs minösegere, a vendegkör is ehhez igazodik.
2012. júl. 3. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!