Miért tekintik egyesek bűnnek a prostitúciót?
Nekem a bűn olyan dolog, amivel ártok valaki másnak.
Rablás, lopás: Más elveszti a tulajdonát.
Gyilkosság: Elveszti a másik az életét.
Csalás: Másik jogtalan hátrányba kerül.
Sikkasztás: Másik elveszi a tisztességesen megkeresett pénzét.
Stb.
De azzal, ha xy prostituált, kinek árt?
Aki igénybe akarja venni a szolgáltatásait, aki nem akarja, az nem.
Senkit sem éri kár így!
A cigicsikk eldobálása nagyobb bűn szerintem, azzal ugyanis mindenkinek bosszúságot okoz, mivel tök csuvás lesz tőle a föld.
Ha ennyire ribanc akarsz lenni, csak tessék.
De ha aztán valaki úgy se..be b..z, hogy felállni nem bírsz, és még valami nyavalyát is összeszedsz, akkor kíméld meg a gyk-t jó?
"1.Magadnak, és az összes olyan embernek, aki családos létére vesz igénybe téged. Lehet, hogy a palinak épp rossz napja volt, de ha asszonyka megtudja, mit csinált, elveszti a családját, rosszabb esetben a gyerekeit is."
Aki igénybe vesz "engem", az szabad akaratából tesz így. Sőt még fizet is érte. Ha viszont ellopnám, kirabolnám, vagy megölném, akkor nehéz lenne szabad akaratból történő beleegyezésről beszélni.
2."Nos, ha lány lennék, nem köszönném meg, ha a pasim egy ribitől összeszedett jó kis tripperrel ajándékozna meg."
Bocsi, de ez egyértelműen a pasi hibája. Mondjuk normális színvonalú prostik, nem is fekszenek le óvszer nélkül a kuncsaftokkal.
3. Ha egy szűztelenítés lenne befizetve, akkor szerintem a pasi a jövőben inkább letagadná, hogy prostival vesztette el.
Ha le is tagadná, akkor is szabad akaratából követte el a dolgot, nem lett rákényszerítve. Viszont az is lehet, hogy pont ettől szabadult fel.
4. "A maradék gyökérnek tényleg nem ártasz, de tényleg idióta fogatlan kőbunkókkal akarsz henteregni egy bokorban?"
A prosti jó esetben független szolgáltató. Azzal fekszik le, akivel akar.
18:57
Csupa agyonadóztatott cuccot vesz belőle, úgyhogy ad be a közösbe.
Szerintem maga a prosti senkinek sem árt, a prostitúció maga azért bűn, mert az esetek túlnyomó többségében neki ártanak. Ha függetlenül és önállóan űzi az ipart, akkor a kuncsaftoknak van totálisan kiszolgáltatva, hisz kihez fordul, ha nem fizetnek neki, megverik, olyasmire kényszerítik, amit nem vállalna, tehát tulképp megerőszakolják? Ha van futtatója, legyen az magánszemély vagy "cég", akkor meg azoknak van kiszolgáltatva, és ezek többsége igen csúnyán visszaél a helyzettel, ellehetetlenítve, hogy a leányzó kiszállhasson vagy legalább egy morzsányi önbecsülést is megőrizhessen.
A prostitúció általában nem egészséges, normális és sokszor kezdetben nem is nagykorú emberek önálló döntése. Vannak nyilván olyanok is, de a túlnyomó többség úgy sejtem nem tartozik közéjük, az ipar megítélésénél meg ne a jelentős kisebbséget vegyük figyelembe.
Önmagaddal szemben lenne bűn. A saját tested, lelked aláznád vele.
Úgymond te is bűnös lennél abban (még ha nem is közvetlen), hogy egy férjes hapsi kihasználja a tested, akinek terhes a felesége vagy már kisbabájuk van. Mert a hírekkel ellentétben nem mindig kettőn áll egy kapcsolat, vannak szerelmes, de hűtlen férfiak, ami nekem nem fér össze, de mégis...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!