Miért tekintik egyesek bűnnek a prostitúciót?
Nekem a bűn olyan dolog, amivel ártok valaki másnak.
Rablás, lopás: Más elveszti a tulajdonát.
Gyilkosság: Elveszti a másik az életét.
Csalás: Másik jogtalan hátrányba kerül.
Sikkasztás: Másik elveszi a tisztességesen megkeresett pénzét.
Stb.
De azzal, ha xy prostituált, kinek árt?
Aki igénybe akarja venni a szolgáltatásait, aki nem akarja, az nem.
Senkit sem éri kár így!
A cigicsikk eldobálása nagyobb bűn szerintem, azzal ugyanis mindenkinek bosszúságot okoz, mivel tök csuvás lesz tőle a föld.
És mert undorodunk azoktól a lányoktól, akin egy ország ment végig. Nekem nem lennél barátnőm, az biztos.
Csináld csak, ha akarod,de a te majdani egyetlened előtt nehéz lesz letagadni, hogy mitől olyan tág a lyukad, mint egy alagút.
Azt el tudom fogadni, hogy undorító.
A fültágító is tök undorító. Mégsem bűn, mivel nem árt az illető vele senkinek, csak magának.
De a prostik nem maguktól azok. Sőt.. sokakat kényszerítenek.
Megverik őket és kötelezik hogy baxon az ő kedvükért minden écces köcsöggel, de ők semmit sem nyernek. HA nincs betiltva averésen kívül semmit sem tudnak rájuk bizonyítani. De ha be lenne tiltva az összes ijen köcsögöt bedobnánk egy luxusbörtönbe, ahol mindenféle sportlehetőség, suli minden szobában kényelmes ágy és LCD tévé vca. Majd Etetjük a pénzünkkel.
1.Magadnak, és az összes olyan embernek, aki családos létére vesz igénybe téged. Lehet, hogy a palinak épp rossz napja volt, de ha asszonyka megtudja, mit csinált, elveszti a családját, rosszabb esetben a gyerekeit is.
2.Nos, ha lány lennék, nem köszönném meg, ha a pasim egy ribitől összeszedett jó kis tripperrel ajándékozna meg.
3. Ha egy szűztelenítés lenne befizetve, akkor szerintem a pasi a jövőben inkább letagadná, hogy prostival vesztette el.
4. A maradék gyökérnek tényleg nem ártasz, de tényleg idióta fogatlan kőbunkókkal akarsz henteregni egy bokorban?
Sok ember életét tennéd tönkre, még ha nem is vallják be maguknak, a lelki nyomás ott maradna, amíg él.
A pasi, aki meg nem így gondolkodik, és lecserélné aktuális partnerét egy ilyen futó kalandra, és még megbánást sem érezne, nos az nem jutott el arra az evolúciós és kulturális szintre, ami a homo sapiens-t a XXI-ik században jellemez.
"A másokat megbotránkoztató viselkedés vagy a mások bűnre csábítása is bűn."
Persze, bűn, mert ezzel is ártunk másoknak. A másokat megbotránkoztató mutogatós szatír is bűnt követ el, mert kellemetlen helyzetbe hozza a másik illetőt. Mások bűnre csábítása meg főként bűn, hiszen ezzel is a másiknak ártasz.
De a prosti nem egyenlő a mutogatós szatírral. De ha nem is utcai prostikról beszélünk, hanem olyanokról például, akikhez házhoz mennek a kuncsaftok, akkor meg aztán megbotránkoztatásról már pláne szó sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!