Miért tekintik egyesek bűnnek a homoszexualitást?
Most nem az a kérdés, hogy természetes-e vagy sem, hanem, hogy miért bűn.
Mert ha azt mondjuk, hogy ez egy betegség, akkor aki beteg azt sajnáljuk, és nem utáljuk. Például ha egy emberről kiderül, hogy rákos, akkor sajnáljuk, ha meleg, akkor meg utáljuk. Pedig mindkettő betegség.
Persze a pedofília is betegség, és a pedofilokat is utálják. De őket azért, mert legtöbbször erőszakkal létesítenek szexuális kapcsolatot a gyerekkel, vagy a gyerek még nem teljesen felnőtt, hogy komoly döntést tudjon hozni ez ügyben.
Valamiért sokan a homoszexualitást bűnnek tekintik, mintha xy elhatározná, hogy én most homoszexuális leszek. Nem mi döntjük el, hogy ki milyen szexuális irányultságú lesz.
A görögöknél teljesen más kultúrában is volt homoszexualitás, sőt az araboknál is van, annak ellenére, hogy kivégzik őket.
Ez az emberben TERMÉSZETESEN benne van.
Persze, most nem a melegfelvonuláson felvonuló exhibicionista melegekre gondolok.
csodálkozom a kérdéseden, mert én még soha senkitől nem hallottam, hogy ez bún lenne. bár igaz, hogy egyetlen vallásos rokonom, barátom, ismerősöm sincs.
max. csak az mondja rá, hogy bűn, aki bigott hívő.
23:16
elárulok neked egy nagy titkot!
amióta ember van a földön, létezik a homoszexualitás és eddig még nem haltunk ki :)
/sőt, az állatok között is létezik eme jelenség - és még ők is itt vannak.../
23:16:
Rendben ez egy érv, DE
Nekik azért nem lesz gyerekük, mert nem tudnak gyereket csinálni. Hiába szeretnének nem tudnak, úgymond ez a betegségük.
Akkor már inkább azok a heteroszexuális párok a társadalomellenesek, akik tudnának csinálni, de mégsem akarnak, nemde?:)
Mellesleg vajon hány ember fog engem leszólni, akkor ha
a) azt mondom nem akarok sose gyereket
b) azt mondom meleg vagyok (megjegyzem amúgy nem vagyok az)
azért ahhoz túl kevesen vannak, hogy felboruljon miattuk a népesedés. :D
általában akarnak ők is gyereket egy bizonyos kor után, ezért megházasodnak, és gyereket csinálnak, ami biztos nagy szenvedésekkel jár nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!