Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért várja el a férfiaktól a...

Miért várja el a férfiaktól a jelenkori társadalom a monogámiát?

Figyelt kérdés
Köztudott tény, hogy a férfi az evolúció során úgy fejlődött ki, hogy mindig is "magvai szétszórása", fajfenntartás és szaporodás volt a feladata, ezért is tud bármennyiszer gyermeket nemzeni, akár naponta többször is. Az elmúlt évtizedekben, évszázadokban talán a vallás, vagy ki tudja milyen kulturális irányzat meghonosította a monogámiát, házasságot, de mikor lépünk már túl ezen az elavult intézményen? Egy férfinek igenis legyen joga más nőkkel lefeküdni akár egy kapcsolatban is, hiszen természetellenes kisajátítani őket egyetlen nőnek. Ezért is végződik a legtöbb kapcsolat, házasság szakítással, mert hazugságra és megcsalásra kényszerítik a férifakat ezek a partneri formák. Nyilván ez nem azt jelenti, hogy naponta mindenkit akit lehet meg kell dugni, hanem időnként amikor a szükség úgy hozza, ez legyen természetes dolog. Mit gondoltok?

2022. szept. 24. 19:46
1 2 3 4 5
 41/49 anonim válasza:
88%

Érdekesen beteg emberek vannak.

Vannak akik a harmincas évekre kinövik ezt a "dugjunk meg mindent és mindenkit" típusú felfogást.

De na, vannak örök kisfiúk is. Ezzel nincs semmi baj.

Minden esetre nevetséges minden ilyesfajta kérdés.

Mármint, kedves kérdező, Te egy beteg ember vagy.

Oh, érdekel miért? Mert tárgyiasítod a nőt. Mert igénytelen vagy. Mert neked csak annyit jelent egy nő, hogy beléürítsd a pici f@szod aztán menj tovább. De közben nevelje a büdös kölköd is és mossa a szaros gatyádat.

Te egy pót mamát keresel akit ha unatkozol megdughass. Ez nagyon-nagyon beteg!

Javaslom mielőbbi felkeresését egy szakembernek!

Üdv, egy 23 éves srác normális érték renddel. :)

2022. szept. 26. 00:08
 42/49 anonim ***** válasza:
100%

“Nem tiltanám meg természetesen egy páromnak sem, hogy kalandozzon, ha akar, de olyat keresnék, aki személy szerint nem igényli. Érdekes kérdés, hogy ezt mennyire lehet előre tudni.“

Téged miért zavarna ha a párod kalandozna? Lehet van nálad jobb férfi, (sőt, ebben szinte biztos vagyok mert az ilyen mentalitású emberek sose jó pasik) ő is csak ösztönét követi akkor.

2022. szept. 26. 12:31
 43/49 anonim ***** válasza:
100%
Csak a bétahímektől várják el.
2022. szept. 26. 18:10
 44/49 A kérdező kommentje:

42: nem kérdés hogy van nálam jobb genetikájú férfi, mindenkinél van jobb, de nem panaszkodom én sem. Engem azért zavarna mert esetleg felcsinálná valaki és én biztos nem nevelem fel más kölykét. De lényegtelen mert aki kalandozós (ami talán 10%) nem jönne szóba.

41: te nagyon el vagy tévedve kisöreg. Annyi baromságot összehordtál hogy nem is volt kedvem reagálni, de mégis: elmondom neked hogy te vagy a kisebbség. Azok hivatkoznak a “felnövésre” akikre nem buknak a csajok így ki sincsenek téve a csábításnak, örülnek ha végre egy nő a bugyijukba engedi őket. Na te ilyen vagy. Ha mégsem akkor majd meglátod sok év múlva mikor kicsit több élettapasztalatod lesz, hogy igazam volt.

Az meg hogy nekem szerinted mit jelent egy nő, méltaltlan bugyutaság. 10 éve rám nem takarított, nem mosott és nem főzött senki, nem is engedném, köszönöm szépen önellátó vagyok. A gyerekemet meg pláne nem fogja a feleségem nevelni, csakis fele fele arányban.

Sajnálom de ha itt valaki kisfiú, az inkább te vagy.

2022. szept. 27. 00:27
 45/49 anonim ***** válasza:
13%

Egy pár szószóló szentfazéktól és az asszonytól eltekintve nem várja el senki a monogámiát!

A monogámia az természetellenes, mert nem így vagyunk programozva!

Viszont megnyugtató, hogy minden impotens férfi monogám (lesz)!:)

2022. szept. 27. 06:40
 46/49 anonim ***** válasza:
84%
44. Berakhatnál ide akkor képet magadról, szerintem mindenki kíváncsi lett hogy ki ez a alfa akire így buknak a nők. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Szerintem k#rva vicces lenne felolvasni úgy ezt a posztot hogy közbe azt a hombár fejed nézzük.
2022. szept. 27. 10:06
 47/49 anonim ***** válasza:
78%
Kedves kérdező, a nőkbe meg biológiailag bele van kódolva, hogy a létező legjobb genetikájú pasitól essenek teherbe, és egy lúzerrel felneveljék a gyereket. Erre mit lépsz?
2022. szept. 27. 10:29
 48/49 A kérdező kommentje:
46: tokmindegy milyen kepet tennek be mert te mar eldontotted hogy ronda vagyok. Isteni szerencse hogy nem neked kell tetszenem! Mi koze ennek amugy barmihez? A mondandomra nem reflektal.
2022. szept. 27. 23:26
 49/49 anonim ***** válasza:
100%
Hiába szép a tál ha üres!😉
2022. szept. 28. 22:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!