Én reagálom túl ezt a kérdést, vagy társ nélkül az ember nem tekinthető a társadalom teljes tagjának?
Mindenki ezen rugózik, még annak a tudatában is, hogy rengeteg a válás, a rossz kapcsolatok, de azért erőlteti mindenki ezt a témát. Durva.
Szerintem ne görcsölj ezen, kérdezz vissza, hogy "Miért szeretnéd tudni?", így időt is adsz magadnak a válaszadásra, ugyanakkor megismerheted kicsit a másik (nem)gondolkodásmódját is.
Hát örülj neki én meg mióta elvesztettem a szüzességem kapcsolatban élek. Már 8 éve.
Egyszer sem voltam szingli. Igaz eddig csak két párom volt a jelenlegivel együtt. De egyikből bele is mentem a másikba.
Ez sem annyira jó, szeretem a barátom, de ha belegondolok, hogy mit küzdöttem eddig hááát... lazulhattam volna többet azelőtt.
Ne érezd emiatt kevesebbnek, mások meg mindig jobban akarják tudni, hogy neked mi a jó.
Éldd az életed, engedd el.
Nem tudom, el sem szoktam gondolkodni azon, valaki vajon szingli-e vagy sem, kiveve, ha akarok tole valamit, de amugy total lenyegtelen tema. Volt egy kollega-haverom, akit imadtam (mint haver), rengetegszer jartunk el egyutt inni tarsasaggal, munkahelyen is csomot beszelgettunk es csak akkor tudtam meg, hogy egyaltalan van baratnoje, amikor szakitottak, mert rakerdeztem, mitol ilyen full depresszios az elmult napokban.
Szerintem aki ennyire ra van kattanva a maganeleted alakulasara, azt szimplan epitsd le. Engem idegesitenenek legalabbis.
Még csak a 20-as éveid közepén jársz majd lesz valakid, fiatal vagy még
De mondjuk ha nem keresed a párkapcsolatot akkor nem is lesz senkid
Szokták mondani, hogy aki 40 éves korában még egyedül van azzal nem stimmel valami,és ez nagyon igaz
Csak meg kell nézni a kapcsolatok, legalább 70%-át, ha nem többet.
Amennyi szakítás, válás és egyéb kellemetlenség van kapcsolaton, vagy akár házasságon belül, szerintem többször meg kell gondolni, hogy egyáltalán mire vállalkozik az ember.
De ez, csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!